Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@ferhunde kpss puanına göre sıralanmıştır.bugün bana mail geldi.sıralama bilgisi olarak
-
@yaşamkandemir siz sordunuz mu?
-
Mail kariyerkapısı ndan geldi herkese gelmiştir sıralamanızı belirtiyo. İlan edilen liste karışık sıralanmış muhtemelen.
-
@justaa bana gelmedi, başka gelmeyen var mı?
-
@bella kariyer kapısından bakın bir de hocam. Orda da yazıyor sıralama
-
@bella spam kutusunda olabilir benim oraya düşmüş siz de bakın isterseniz
-
bana da gelmedi mail. ne normal ne de spam kutusunda yok. kariyer kapısında da bulamadım sıralamayı, oradan nasıl bakacağız ?
-
@lacürüm06 benim de aynı şekilde
-
@lacürüm06 başvurularım -> tic.bak-> “değerleme sonuçları”
-
@ferhunde, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@lacürüm06 başvurularım -> tic.bak-> “değerleme sonuçları”
değerleme sonuçlarında bir şey yazmıyor. değerleme aşamasında "bekliyor" yazıyor sadece. Bir sorun var sanırım arayıp öğrenmek gerekiyor. Teşekkürler
-
@lacürüm06 bende aynı durum var anlayamadim
-
arkadaşlar endüstri müh.var mı aramızda
-
Arkadaşlar işletmeden giren var mı kaçtan kapattı bilgisi olan var mı? (direkt konuya yazamadım bulamadım yerini size yanıt olarak oldu:))
-
@vasıflıişsiz hocam hukuk Kaç ile kapatmış bilginiz var mı
-
Giriş belgesi için gelen mailden sisteme giriş yapınca belgenizi görebildiniz mi? Ben açamadım da
-
@umuthepvar bana herhangi bir mail gelmedi ne sıralamayla ilgili ne de giriş belgesi ile ilgili, bakanlığı arıyorum sürekli meşgul aynı durumda olan var mı?
-
@karakartal-13 yok hocam . Açıklanan listede zaten başvurusu kabul olan herkesin sınava gireceği yazıyor. Yani 70 puanla bile kapatmış olabilir
-
@bella sıralamamla alakalı herhangi bir mail gelmedi bana sınav belgesi de ama bakanlığın duyurular kısmında son duyura bir tane asbu sem linki bırakmışlardi. Buradan sonuç belgenizi alabilirsiniz diye. Oraya girdim sabah belgemi oluşturdum. Giriş belgelerimi aldim
-
@umuthepvar girişi yaptıktan sonra anasayfada liste olucak ticaret bakanlığı uzman yardımciligi vs diye uzun bir başlıkta en alt kısımda onun üstüne tıklayıp sağ üstten giriş belgesi oluşturun yapın. Dikkate edin ama iki tane var ikisini de oluşturmanız lazim
-
@blavk çok teşekkür ederim Hocam, şahsen çok işime yaradı yönlendirmeniz. Allah muvaffak eylesin sınavınızda.