17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 hiçbir fikrim yok
-
Insallah sonuclancak bu hafta bitmeden
-
beşiktaş-lyon maçına dönecek yine. tam yarı finale çıkacağız diye geceye heyecanla başlarken elimiz boş döneceğiz. Şu saate kadar açıklanmadıysa...
-
@ümitvâr Hangi duyuru kaldırıldı ayrıca belki gündüz kaldırıldı ?
-
@beratizm gece kalktığına eminim de hangisi bilemiyorum. çünkü arada kontrol ediyordum. sadece dikkatimi çektiği için sordum. çok önemsemedim. otomatik de olabilir.
-
hem şimdi düşünüyorum da, sitenin ilan sınırı mı var. yeni bir ilan koymak için diğerini niye kaldırsınlar ki. ama dünya ümit dünyası işte. hayırlı geceler
-
Ben yatar gençler l
Şu cuma gecesi Allahtan tek duam hakedene nasip olsun şu meslek ne sınavdan yüksek alana nede referansı sağlam olana değil hakedene, sınavinda mülakatinda referansunda birer sebeb olduğunu unutmayalım
Kader çizgimiz o yolda ise ancak o zaman nasip olacağı bilincini kaybetmeyelim inşallah -
birde kaymakamların özgeçmişlerinde mesleğe başlamadan önce diğer memurluk görevinde bulunmuş çoğu bu memur olmayanlar için dezavantaj olur mu mulakat acısından
-
@antimadde hayır olmaz ,daha önce hiçbir yerde çalışmayıp bu sınavı kazanan çok insan var.
-
@sbf12345 tesekkürler kardeşim
-
@antimadde rica ederim hepinize iyi geceler
-
Allahım sen sabır ver.
-
Bakan bey haftasonu Kars'a gidecekmis, ama Ankarada olmamasi aciklanmaya engelmidir bilemem http://m.milliyet.com.tr/icisleri-bakani-suleyman-soylu-kars-kars-yerelhaber-2035975/
-
Arkadaşlar haklı çıkmak istemiyorum ama bu hafta sonuna kendinizi şartlandırmayın lütfen.
-
@cfb_1907 Kardeşim mülakatı sen sordun galiba yeni geldim foruma, gayet güzel geçti 5 kişi girdik mülakata
-
@thomas kardeşim galiba senin dediğin gibi olacak. Pek arzu etmiyoruz ama sanırım hakimlik mülakatları akabinde gelecek
-
@osaduman Valla bende hiç istemiyorum öyle bir durumu ama inan tüm şeyler bence onu gösteriyor.
-
@thomas biz 7 kisi girmistik hocam ne sordular ?
-
@cfb_1907 Bizde 2 kişi gelmedi. Yargıtayla alakalı bir soru sordular. Sonra hadi bir an önce gidin der gibi teşekkür edip çıkardılar.
-
Beyler ve az sayida olan bayanlar hepinize gunaydn nasil feyk yedik ama