17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Öyle bir kronik umutsuzluğa tutuldum ki değil bakan cumhurbaşkanı dahi şu gün açıklayacağız dese inanmam. Ey değerli bakanımız. "Ikisini de haftaya ... " dediniz. nedir bu ikincisi. Yazık oldu bize yazık.
-
Dostlar selamin aleyküm.
Gündüz bahsettigim gibi acil bir durum söz konusu oldu. Söyle ozetleyeyim sevdigimiz bir kardesimizin taziyesi icin uzun bir yola cikmam icap etti. Halen de bu islerle.mesgulum o yuzden helalliginizi dileyerek su an soramayacagimi soylemek istiyorum.
Dualarinizi eksik etmeyin siz de muteveffa buyugumuzden.
Pazartesiyi gorunce yeniden sorabiliriz ben de ancak imkan bulacagim dostlar. Hafta henuz bitmediginden zaten sormak anlamsiz olur.
Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.
-
Ama şunu anladim hepimiz kendi kendimize küçük şeylerle mutlu olduk hep burda umudu kendimiz yarattık. 5000 ileti olsun belki olur gibi yeri geldi masum bir çocuk edasıyla tertemiz duygularımızla bekledik. Yorulduk be yorulduk. Aynı şekilde SGK 8.pro. den yrd bekleyenler var. Onun için de bir aralar m.selim bağlı bekleyin 2 gün içinde açıklayacağız demişti. Üzerinden kaç gün geçti sayamadım bile. Ben aynı şeyi bizim duruma uyarladım ve bakan dahi dese olmaz dedim. Olmadı olmayacak bu gidişle. Belki stresten ölür giderim. Kazanırsam "mezardaki kaymakam" diye anin beni. Neler söylemek geliyor içimden de neyse
-
mülakattan önce yeni sınav ilanı gelirse şaşırmam
-
geç vakitte cumartesi gecesi açıklandığı oldu mu hiç, eskilerden bilen var mı? boşuna mı bekliyoruz...
-
@vaniköy-sakini 2009 daki hafta sonu açıklanmış sanırım
-
@sbf12345 2009 da 130 kisi almisti son zamanlardaki en yuksek alim oydu bizimkisi de ondan sonraki en yuksek alim olucak belki bu gece ya da yarin olabilir
-
@Kaya87 inşallah benimde umudum o yönde , 2009 daki alım kaymakamlığa göre çok çılgın bi alımmış zaten. bundan sonraki sınavda tahminim 100 kişi olur sonra 60 a dönerler yine.
-
Bi de sayin bakan haftaici haftasonu gece gunduz demeden ne zaman bakanlikta olcagi belli olmuyomus o yuzden haftasonu neden olmasin
-
Cok umutluyum bu iki gunden hala
-
http:// www. memurlar. net /haber/155021/
2009 un açıklanma haberi -
Ve bi onceki de 00.00 dan sonra aciklanmis
-
Bugün için son bi saat. Ardı bir sonraki umut yolculuğu.
-
@paretowilfredo Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
-
@adayadayaday bu listeye bakmak dahi heyecan verici,bi an kendi adımı aradığımı düşündüm vavvv
-
Ümitvar olalim arkadaslar kararnameler gece aciklanmis belki gece 3 gece 4 te olabilir
-
@Kaya87 ümitvar olmak= uykusuz kalmak herkese iyi geceler
-
Fark ettiniz mi duyurulardan bi tanesi kaldırıldı. Acaba süresi dolan otomatik olarak mı kalkıyor siteden.
-
@ümitvâr olabilir ,ama site yetkilisi kimse duyuruları kendi evinden kontrol ediyordur büyük ihtimal.
-
Eger oyleyse durduk yere onceki bi ilani bu saatte niye kaldirsinki