17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mrx08 dur daha hafta bitmedi. Umudunu kesme
-
@Kaydı-Silinmiş 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@mrx08 dur daha hafta bitmedi. Umudunu kesme
Var mı bugün açıklanma ihtimali
-
@Kaydı-Silinmiş yok kardesim ya hafta bitmedi de umutlar bitti .
-
Değerli arkadaşlar aramızda kpss ye guya girecek olanlar muhakkak vardır. Zor olacak ama sınavlarımıza odaklanalim. az kaldı zaten
-
@adayadayi9876 bitti gitti guy filan hikaye benim icin girmicem sinavina
-
Gümrük için 5 aydır, SGK için yaklaşık 3 aydır, kaymakamlik için 2 ayı aşkın süredir bekleme sürüyor. Yılmak yok, beklemeye devam! Sistem kendi kendini tıkıyor. Bu ülkedeki anaokulundan tutun da üniversite sonrası böyle sınav aşamalarına kadar, eğitim sisteminde maalesef ki binbir türlü sorun var. Bunu görmezden gelmek ahmaklıktır. Kimse kusura bakmasın. Belki kaymakam olursam da böyle sorunları dile getirip öteye beriye surulursem "vatan sağ olsun, görev kutsaldır " derim.
-
@adayadayi9876 inşallah kaymakam olduktan sonra yüksek başarı gösterip politikaya intisap edersin ,o zaman daha daha yüksek sesle dile getirirsin bu sorunları , kaymakamken dile getirsende kale alan olmaz.
-
@adayadayi9876 hakimliklerde olani gorduk bu dediklerinde de aynisi olacak yorma kardesim kendini bosa
-
Arkadaşlar ayın 15 i itibariyle Hakimlik mülakatı bitmiş oluyor. O tarihten sonra ki her vakit açıklanacaktır haftasonu boşuna beklemeyin bence
-
Vallahi billahi yoruldum tükendim.yıllardır ders çalışmak,beklemek,kazanmak,mülakattan elenmek...yeri geldi istanbulda beyazıtta kütüphanede sabahladm yeri geldi milli kütüphanede gece gündüz,işten çıkar çıkmaz çalıştım.gündüz is yerimde devletim için en iyisini yapmaya çalışmak kalan zamanda kendim için en iyisini yapmaya çalışmak,en iyi bildiğim şey işte çalışmak neticede.neler gördüm,hiç bi halt bilmeden koltukları dolduran kitleler,kendisine bir masa verince egosu boyunu aşan şahıslar,is yerlerinde orda burda gezip atm memuru olan tipler...Eğer bu sınavı kazanırsam ki ihtimal yok gibi,tek derdim Allahın adaletinin uygulayıcısı olabilmek...
-
sözlerimi istismar etmeyin lütfen.
-
beklemeyi bırakın, belki o zaman gelir arkadaşlar..
Allah sabır versin ne diyeyim -
@vaniköy-sakini Eyvallah dostum.Allahın hiç bir emeği karşılıksız bırakmayacağı tek dayanak noktamız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
-
@vaniköy-sakini tam puana yakin aldin ve gectigimiz gunlerde " sadece ilk 100 alinmali " diyen birini destekledin ve geldin simdi burda otobus param yoktu diyosun adaletten bahsediyosun hadi kardesim hadi sizden gecti bu islerr
-
ADALETLI OLUN DIYOR AMA 300.SIRADAKININ HAKKINI VERMIYOR . HER SEY PUAN DEGIL , ILK 50'DEYIM BANA DA AH ET GORELIM HADI . HAKETMEMISSEM BENI DE ALMASINLAR . GECMISTEKI ILK 100DEKILERI DE GORDUK VATAN HAINI CIKTI HEPSI .
-
Sayin @paretowilfredo arkadasim dünkü paylastiginiz duyum hepimizi heycanlandirdi ve saatlerce bekledik ama sonuc yine husran. Suzi elestirmiyorum yanlis anlasilmasin Sadece ogrenmek istedigim aldiginiz duyumu tam ve net olarak yazarsaniz ve duyum aldiginiz kisi yetkili biri miydi yani dogru olma ihtimali nedir
-
Dostlar selamin aleyküm. Halen kosturmacadayiz ve sık sık bakamıyorum firsat varken hepinize bir yanit vereyim istiyorum.
Duyum konusunda duydugumu paylasmak istedim daha evvel de haberler geldi ancak zayif kaynakliydi. Bu daha guclu bir duyumdu. Kaynagini soyleyemem takdir edersiniz ki. Yani direkt su kisi soyledi diyerek ne karsimdaki kisiyi ne de kendimi zora sokamam.
Ancak duyum konusunda sinav tarihii oldugu gibi iyice guvenmeden paylasmadim. Insallah yaniltmam sizleri. Ama cok garip bir iklimdeyiz.
Sgk csgb uzmanlik sonuclarina Sn. Müezzinoglu cuma gununde haftaya pazartesi sali aciklayacagiz demesine ragmen 2 hafta sonra aciklandi. Bunun makul gerekceleri oldugunu biliyorum. Listelerin nasil irdelendigini biliyorum. Bir noktada degil benim Bakanlarin bile eli kolu baglaniyor su an sureclerde.
O nedenle dua etmekten baska bir sey yapamiyorum sizler icin. Insallah tez zamanda aciklanir sonuclar sizlerden de mulki idari amirler ugurlariz.Allah a emanet olun.
-
durun bakalım daha hafta bitmedi gün doğmadan neler doğar .
-
aslında kazanan 100 kişide gec acıklandığı için ankaraya geç gitse bir tepki olarak
-
@paretowilfredo siz cuma diye mi duyum aldiniz yoksa hafta bitmeden diye mi