17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@antimadde :))
-
@antimadde güzeldi
-
Siz gelin beni dinleyin
-
@thomas beklent'ye girmeyelimmi?
-
..................
-
@kadir_karasu cern de deneylenmiş kardesim bende tam hakim degilim ama bu bigbangin patlamasında ortaya cıkan enerjinin antimaddeyle oluştugu soylenılmekte atomun içindeki proton ve elektron, antımaddedeki antiproton ve positron çarpışmayla şuanki atomun içindeki notronu oluşturdugu tahmın edilmekte uzayda gözlemsel bir durum hala tespit edilememiş bunun nedeni antimaddenin bilinen fizik kurallarına bağlı olmadığı imiş. ayrıca önceki sorunu görmüştüm fakat ekran klavyesini kullandığım için yazmak zor oluor
-
@thomas hocam hakimlik mulakatlari 15mayis pazartesi bitiyor ama aksamina aciklanmaz taktir edersinki sen hakimlik mulakatlari sonuclandiktan sonra dememis miydin, ben mi yanlis hatirliyorum ?
-
@thomas o kadar bekledik bu hafta da senin icin bekleriz
-
............
-
o kadar gerginim ki biraz önce trafikte biriyle kavga ettim az daha karakolluk oluyordum
-
@sbf12345 gecmis olosun iü mü ankara siyasalmı?
-
@antimadde ankara eyvallah hocam durduk yere dertli başıma saçma sapan bi dert daha alacaktım az daha ,hala sinirden titriyom
-
Bugün açıklanma ihtimali var mi.
-
@adayadayi9876 2009 yilinda pazar aksami 23.00da aciklandigina gore bence 7 gun 14 saat ihtimal var ( gece 1 ve sabah 10 arasi aciklanacagini dusunmuyorum)
-
@cfb_1907 çok güzel ya Güzel bir tespitti
-
Dostlar pazar günü mülakat bile yapıldı, sonuç da açıklanır merak etmeyin. yeter ki liste tamamlanmış olsun.
-
Profile basınca gördüğünüz -33 saygınlık, birkaç arkadaşın kasıtlı yaptığı bir şey. sizi yanıltmasın. tr*** değilim
-
@RecaiPasa federasyondan ceza yemiş futbol takımları gibisin
-
@osaduman moda tabirle, şahsıma itibar operasyonu yapıldı şaka bir yana mühim değil yaa, n'olcak sanki
-
kazananlar ankarada bir araya gelseydik, ara sıra toplanıp laflasaydık biraz, fena olmazdı.