17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 ben su an sadece @paretowilfredo ya inanıyorum adam geldi buraya net bir haber aldım diyo insanlar umutlaniyo bazıları hala yok şunu düşünüyorum yok böyle olacak diyo umudu kiriyo
-
@Kaymakam58. Haklisin ama hosuna gitmeyen fikirler yorumlar olunca kiziyosun tersliyosun hic hos degil
-
@Kaymakam58. Arkadaşın düşüncesi gayet makul. Bilmem kaç gündür yeterince düşündük düşünüyoruz. Sabır hepimizde tükendi ama terslemeye de gerek yok kanımca.
-
-
Burdaki herkes su an aciklansin istiyor ancak fikirlere yorumlara deger verelim kimse kimseden ustun degil
-
@Kaya87 bende tam onu söylemek istedim kardeşim. Etiketlemede eksiklik yaptığımdan anlam kayması oldu birazcık
-
@osaduman genelde oyle tepkiler veriyor sayin @Kaymakam58 kardesimiz
-
bir arkadaşım iki sınavı kazandı hakimliği tercih edecek eğer kazanırsa sımdı bu arkadaş kaymakamlıgı da kazanırsa yazık olacak kontenjana bence hakimlik sınavını beklıyorlar sadece
tahmın -
Bazen girgir yapalimki vakit gecsin sadece birbirimizi kirmayalim yoksa sabir tasi olsa catlardi ama bize de sabretmek dustu guzelce son vakitleri gecirelim daha fazla uzamaz insallah sonra kazanmis bir halde sevincimizi paylasalim birbirimize destek olalim bize de bu yakisir.
-
@captainblack devlet bu hesabi yapmasi lazim ve kesinlikle yapar zaten. Hem daha adil olur.
-
Burda hareketlilik olmayınca hiç açıklanmayacakmış gibi oluyor.
-
@osaduman cok uzamaz kardesim gerekli analiz yapilmistir.hakimlikle koordineli calisilmistir her ikisi de 3-5 gune belli olur bence
-
Hakimlik mülakatı açıklanınca bizimki de kesin açıklanır. Arkadaşlar haklı olabilirler
-
- Dönemde birisi hem sayıştayı hem de kaymakamlığı kazanmıştı sayıştayı tercih etti. Sayıştayın mülakat sonuçları önce açıklanmasına rağmen adı kaymakamlık nihai listede de vardı. Sen hakimliği mi tercih edeceksin kaymakamlığı mı, buna kimse karışmaz. Bu sebepten dolayı da kimse listeyi geciktirmez. Gerçekçi olalım.
-
@Kaydı-Silinmiş kardesim 40 kisiden bahsediliyor her ikisini de kazanan. Hem bu durum bizi daha cok etkiliyor. ya 20 kisi olursa bizim sinavi kazanan ve hakimligi secerse bizlere yazik olur. Gec olsun guc olmasin.
-
@RecaiPasa haklisin ama dönem cok farkli oldugu icin boyle dusunuyoruz kardesim.
-
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaydı-Silinmiş kardesim 40 kisiden bahsediliyor her ikisini de kazanan. Hem bu durum bizi daha cok etkiliyor. ya 20 kisi olursa bizim sinavi kazanan ve hakimligi secerse bizlere yazik olur. Gec olsun guc olmasin.
Teoriniz kulağa çılgınca geliyor. Ülkemizdeki bürokrasiyi hepimiz az çok biliyoruz. Adı her iki listede de olan tercihini yapar, bakanlıklar bununla uğraşmaz ki. Misal: A kişisi hem hakimlik hem de kaymakamlık mülakatına girdi. İçişleri bakanlığı A'nın idari hakimlik nihai listede adı var mı yok mu, bunu mu takip edecektir, yoksa eğer A'yı uygun gördüyse nihai listeye koyacak mıdır? Sizi dediğiniz, bakanlıklar işi gücü bıraktılar, hangi aday hangi kurumu tercih eder bunu hesap ediyorlar, demekten farksız.
-
@RecaiPasa siz daha iyi biliyosunuz ya her seyi kardesim.
-
Ama her teori kabulümüz tabi ki
-
Hem diyelimki oyle ya da degil farketmez. Bizim sinavi kazanmaktansa hakimligi kazanir arkadaslar da bizim sansimiz artar