17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 Tamam da neden
-
Ikisi birlikte aciklansa nolucak 63 gundur bekliyoruz 1 hafta daha bekleyelim ya da aciklamasalar vazgectik almiyoruz deseler
-
Daha seffaf olmasi nedeniyle olabilir. O liste soyisim siraliydi ve ayni soyadda olanlar da puanina gore siralanmisti kendi arasinda.
-
Her seyin berbat oldugu bir ulkede ve sistemde yine her seyin yolunda gitmesini bekleyen bizlerin safligi . Gercekten bize ve ailemize yazik gelecegimize yazik .
-
@Kaya87 insallah hocam buarada daha once soylemistim yine soyluyorum. Şubeye iki kez sorduk arkadasimla. Adalet bakanligiyla herhangi koordinasyon calismamiz yok dediler
-
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Daha seffaf olmasi nedeniyle olabilir. O liste soyisim siraliydi ve ayni soyadda olanlar da puanina gore siralanmisti kendi arasinda.
yine kızacaksın itiraz ediyorum diye ama liste tamamen alfabetik. puan sıralaması söz konusu değil.
-
Ilk kez boyle oldugundan pek de turarli yorum yapmak zor.
-
@RecaiPasa yok kizmicam ama ayni soyadda olan bi arkadasin mehmetti ve benden sonraydi sirasi
-
@cfb_1907 sube bize tam olarak ne dediki
-
@Kaya87 bunun cevabini net verdiler hocam 3 gun arayla aradik. Ben bide 40 kisi var hakimlik ve kaymakamligi kazanan dedim. Sayisini bile sizden duyduk iletisim halinde degiliz dediler
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaya87 bunun cevabini net verdiler hocam 3 gun arayla aradik. Ben bide 40 kisi var hakimlik ve kaymakamligi kazanan dedim. Sayisini bile sizden duyduk iletisim halinde degiliz dediler
Ve kaldiki onceki arkadasta yazms. Daha onceki yillarda sayistay ve kaymakamlik listesinde olanda olmus. Yani koordinasyon olmadigi dogru sanki
-
@RecaiPasa hem de ayni soyaddaki bi arkadasin ismi alfabetik olarak benden sonraydi ama mulaat sirasi benden onceydi ve o arkadasi taniyorum ve puanini biliyorum benden fazlaydi
-
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@RecaiPasa hem de ayni soyaddaki bi arkadasin ismi alfabetik olarak benden sonraydi ama mulaat sirasi benden onceydi ve o arkadasi taniyorum ve puanini biliyorum benden fazlaydi
soy isimler aynı olunca dediğin gibi oluyordur demek ki.
-
@cfb_1907 bu durum bizim icin pek iyi degil o zaman kontenjani ya hakimligi kazanan arkadaslar doldurursa
-
Hakimlikten sonra açıklanırsa bana hediye alın
-
@RecaiPasa zaten onu dedim ilk iletiyi okursan kardesim cumle dusuklugu olabilir.
-
@Kaya87 valla eğer insallah ilk aciklanan mulakati kazanirsam ve bu hakimlik olursa şubeyi arayip durumu bildiririm kendi adima. Kimsenin hakkini yemek istemem
-
@thomas 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Hakimlikten sonra açıklanırsa bana hediye alın
tomıs kardeş sen de baya açıkgöz çıktın hee
-
@cfb_1907 Allah razi olsun kardesim. Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun insallah
-
@thomas boyle olur ve bende hakimliği kazanms olursam yemek bile ismarlarim