17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mrx08 beklemek bazen yipratiyor boyle tepkiler veriyor demekki ben de uyardim kendisini bazi konularda.
-
O BU DEĞİL DE BU HAFTA DA AÇIKLANMADI @paretowilfredo ALACAĞIN OLSUN
-
@VSKN hangi duyum cikti ki krdsm
-
Korkum aciklaninca inanmicaz artik
-
az kaldı sgknın iletilerini gecmek uzereyız
-
Ben hiçbir yere kaçmadım, neden kaçayım? Bu da nereden çıktı. Allah bize gani gani sabır versin gerçekten. Cümleten hayırlı geceler.
-
baktım 3 4 sayfa ilerlemiş forum,ilk kez son iletiye gelip "yoksa açıklandı mi" demedim.cevabı artık zaten biliyoruz.sindire sindıre okuyup sona geldm yanılmamsm açıklanmams
-
pareto'nun aldığı duyum yarın bile çıkabilir. ankarada mesai diye bir şey yok. hakimlikle alakalı olabilir de olmaya da bilir. Ama alakasızdır bana göre. Nihai listede olup da atama başvurusu yapmayanın kendi tercihidir, bakanlık kişilerin tercihlerini hesaba katarak hareket etmez görüşündeyim.
-
@paretowilfredo ya inananlar kimler hala umudunu kaybetmeyenler kimler
-
Ben inaniyorum..
-
@Kaya87 valla bende inanıyorum da adamın dediği gibi kurum başkanının şu gün açıklanacak dediği sınavların açıklanmadıgı anlar oldu
-
Pgm, 400 kişi başka hangi sınavları kazanmış onu mu araştıracak. Bunun sgk'sı var, sayıştay'ı var, idari yargısı var, adli yargısı var. Hangi birini bilecek; kim kaç mülakata girdi pgm nereden bilsin. İdari/adli yargı sınavıyla en ufak alakası yok bu gecikmenin. Bakanımız çok titiz bir insan, çok çalışkan, anadoluyu şoray uzun gibi geziyor maşallah, herkesle muhabere halinde, teröre tavizi yok, mesaisi çok yoğun. eskiden alelacele yapılır, gecikme olursa biran önce bitirilsin soruşturmalar diye ihtar verilirmiş. Şimdi öyle değil, yavaş yavaş temiz iş görme zamanı. Güvenlik kurumlarının işi aceleye getirilmiyor, soruşturmalar tamamlanmışsa liste hemen tamamlanır, biz de sonucu görür, ya gider atama müracatımızı yaparız ya da soğuk su içeriz üstüne. Hayırlısı.
-
Birincisi Her 2 sınavı kazanan 40 kişinin hepsinin de her 2 listede olması mümkün..devlet kaymakam aliyo hakim aliyor arkadaşlar issiz adam is bulsun istihdam olsun diyecek degildir..bu tartışma saçma..ikincisi sinav bu haftaici açıklanacak ins pazartesi ve sali kritik günler liste uzerinde çalışılıyor..benim duyumum budur...iyi geceler
-
Herkes duyumla hareket ediyor bende tahminle hareket ediyorum. Bakalı kim haklı çıkacak
-
@thomas bu dönemde duyumlarin hepsi yalan oldu bende senin gibi düşünüyorum hakimlikten sonra mi bilmem ama 1 2 hafta daha sürer gibi bu hafta ici de gündem yoğun olacak bu hafta da açıklanmaz sonrası zaten senin tahminle uyumlu
-
“Allahım! Beni ahirette senin rahmetinden uzaklaştıracak bir dünya nimeti verme.” Ömer Bin Abdulaziz
Eğer hayırlıysa oluruz kaymakam veya hakim. Öyle ki az bir sure kaldigi anlasildi artik biraz daha sabredip gorelim bakalim mevlam bizim icin neylemis ?
-
Bu durumun yaratmış olduğu stres neticesinde bi takım sorunlarla karşı karşıyayım. Yazıklar olsun. Kaybettiğim bi takım şeyler var. Aci olan şu açıklanmis olması onları da geri getirmeyecek.
-
Bakalım şimdi bu gece guy açıklanacak mi. Gelenek bozulacak mi merak ediyorum
-
@adayadayi9876 girdin mi sınava hocam ?
-
@sbf12345 yok girmedim kardeşim. Ununu eleyip eleğini asanlardanim