17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 amin kardesim cumlemizin
-
@cfb_1907 Eyvallah. İnşallah gönlünce olur. Allah sana seni utandırmayacak güzel bir meslek nasip eder inşalalh
-
AYnı anda hem hakimliği hem de kaymakamlığı kimseye kazandırmazlar bir kişilik kontenjan ne kadar önemli
-
@thomas insallah cumlemize kardesim
-
@mrx08 bu forumun yöneticilerine "lan"diye hitap edip sonra kovulup farklı adla hala şu forumu sulandirmaya çalışıyosun ya Allah ıslah etsin bu forum seni daha kaç kez kovacak bu siteyi eğlenmek için kullanıyorsun seni kovmadan önce bu forumdan çıkmıştım sen ve senin gibiler yüzünden ama sen ve senin gibiler kovulunca tekrar geldim ama malesef tekrar turediniz ve tekrar çıkıyorum forumdan
-
@captainblack umarim yapmazlar ama onceki yillarda sayistay ve kaymakamligi kazandirtmislar
-
@cfb_1907 kardeşim benım duydugum kesın duydugum cok ınce detaylı tıtızlıkle calısıyorlar bu calısma sadece şubeyle sınırlı değil.
-
@captainblack dogrudur kardesim. Bakalım.
-
@cfb_1907 biz de onu biliyoruz kardesim ama hem olaganustu durumdan hem kendi temennimizden hem kontenjanlarin bu sekilde heba edilmemesi acisinda bu fikirdeyiz.
-
artık iki sınavı takip eder olduk
-
@mrx08 ve @Kaymakam58 tartismayin Allah askina
-
@Kaya87 insallah etmezler kardesim dediginiz gibi. Ben bilmiyodum mesela sayistay ve kaymakamligi ayni anda geçen oldugunu
-
@Kaymakam58. Hadi selametle yolun acik olsun . Ama "sinava girmedin sen" demeden gidersen küserim
-
@mrx08 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaymakam58. Hadi selametle yolun acik olsun . Ama "sinava girmedin sen" demeden gidersen küserim
kardeş üye kaçırma koleksiyonu mu yapıyorsun vaniköy gibi üsküdar beyfendisi adamı bile kaçırttın
-
@RecaiPasa YA BI INSANA 1 DEFA SOYLENIR ADAM TUTTURDU SEN BU SINAVA GIRMEDIN ARKADASA BEKLEMEK YARAMADI HERALDE
-
@RecaiPasa kalan sağlar bizimdir
-
Guzel guzel paylasimlar ve fikir alisverisi yapiyorduk nrden ckti bu tartisma anlayamyorum sizi
-
.............
-
@mrx08 kardesim kisisel husumetinizi devam ettirerek forumu cekilmez bi hale sokmayin lutfen
-
@Kaya87 sinava girmedin diye sucladi ona cevaben yazdim . Daha da ilgilenmicem kendisiyle haklsin kusura bakma