17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Sen de Hemen alınma kardeşim
-
@Kaya87 haklısınız hocam
-
@RecaiPasa estagfurullah kardesim alincak yasi coktan gectik sukur elestiriler yapici.
-
@D-Elif her iletiyi beğenen arkadaşlarımızdan birisi, siz de katılım sağlayın
-
Mesela @thomas kardesimiz hakimligi kazanir bizden de bir kisilik kontenjan bize kalir hem onun icin hem kendimiz icin seviniriz
-
Bir de @cfb_1907 kardsimiz var hakimligi kazanan o da hakimlik mulakatini gecer bir kontenjan da ordan kalir bize
-
Kimse kızmasın benim fikirlerim sizi üzsün istemem. Sizin kadar bende bekliyorum. İlla burada size bu hafta açıklanacak moduna mı sokayım?
Herkes bir şeyler söylüyor ve ben bu düşüncemi çok önceden söyledim gittikçe de düşünceme yaklaşıyoruz.
Bu arada 58 numaralı arkadaş haddini bil kimseyi azarlamaya kalkma!!! Sen nasıl düşünceni yazabiliyorsan bende düşüncemi yazıyorum. Şurada 2-3 gün sonra benim dediğime gelmiş olacak o zaman ne düşüneceksin acaba?
Neyse bakalım, hakimlik mülakatları bittikten sonra görüşmek dileğiyle.
-
@Kaya87 kardeş ben de @RecaiPasa gibi düşünüyorum şahsen, bakanlığın bunlarla alakadar olacağını pek sanmıyorum. Kaldı ki devlet, adayı bu kadar düşünecekse liyakatı uygulaması daha makbule geçer diye düşünmekteyim:) ancak sizlerin söylediği bizim açımızdan olumlu olur amenna
-
@thomas kardesim cok makul bir yorum sana katiliyorum. Ve boyle olmasi bizlerin lehine.
-
40 kişiden bahsediyoruz iki sınav bırbırıne bu yuzden ilişkili.
-
@ekk Alakası olduğundan dolayı değil benim söylediğimin. Sadece bir düşünce bir totem diyelim
-
@thomas aaa oyle deme o buranin kaymakami
-
@mrx08 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@thomas aaa oyle deme o buranin kaymakami
öyle deme şimdi seni fırçalayacak sen sınava girmedin diye
-
Robdösambrlı beyefendi kendisi disinda fikir beyan edenlere saldirir troll ilan eder sadece kendi dusuncesi dogrudur
-
@RecaiPasa ahahahhaha
-
@thomas bakanlık bunlarla ilgilenmez manasında dedim kardeşim yoksa alakası yok demedim. Bi de şimdiye kadar denk gelmedim böyle bi duruma ne içişleri bakanlığında ne de diğer kurumlarda. He olması gereken toteminin gerçekte uygulanan olması ama maalesef...
-
Arkadaslar hem kaymakamlik hem de hakimlik ihtiyaci had safhada ve kontenjanlar o yuzden ilk defa boyle yuksek oldu ve bu kontenjanlarin heba olmasi istenmez bunca emek verilmisken hem maddi hem manevi olarak boyle bir olaganustu durumda.
-
soruma kimse cevap vermedi.
ilk defa bu sene mülakat listesi yayımlandı. sizce neden? -
@RecaiPasa 1 saniye kaymakam bey telefonda gorusmesi bitsin donucek size...
-
@RecaiPasa bakan bey veya mustesar beyin istegiyleolmus olabilir