17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@RecaiPasa Kizilaydayim gel de cay ismarlayim
-
@mrx08 Olur kardeşim bir çayını içerim, haberleşiriz.
-
çarşamba günü bakan bey bakanlıktaydı uzun bir süre, belki tamamlanmıştır liste.
-
@RecaiPasa birazda yan yana dertlessydk ya demi tuttum bu fikri
-
@RecaiPasa tamamlansaydi gecen 3 gune aciklanirdi bence
-
@cfb_1907 ama @paretowilfredo açıklanacak dedi, duyumu sağlam olmasa paylaşmazdı?
-
bu sene ilk defa mülakat listesi yayımlandı. daha önce böyle bir şey olmuyordu. Neden sizce?
-
@paretowilfredo sizden yine umutlu ve güzel şeyler duymak istiyoruz yeserttiginiz umudun solmasini istemiyoruz bizler için bu net bilgiyi aldığınız kişiyle tekrar irtibat kurmanız mümkünse bizi çok mutlu edersiniz
-
@RecaiPasa yok yanlis anladin. Ben bu hafta aciklanmaz demedim. Sadece liste hazirsa bekleteceklerini dusunmuyorum dedim. Yani carsamba hazir olsaydi sizin dediginiz gibi, bence en gec persembe yayimlanirdi. Bu benim fikrim tabi.
-
@Kaymakam58. Aciklanmazsa muhakkak iletisim kuracagim dostum. Musterih olun. Dogru net bilgi gelene dek surekli kapi asindiriyoruz zaten ugrasimizin ciddi bir kismi bunun uzerine kurulu.
-
@paretowilfredo teşekkürler gerçekten. bizi hiç tanımayan birisi bizim için çalışıyor.
-
@paretowilfredo başkası dese bakıp gecerdim inanmazdım ama sana çok inanıyor ve güveniyoruz sürekli sormamiz bundan dolayıdır sizden çok güzel haberler bekliyoruz
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@paretowilfredo başkası dese bakıp gecerdim inanmazdım ama sana çok inanıyor ve güveniyoruz sürekli sormamiz bundan dolayıdır sizden çok güzel haberler bekliyoruz
abartma bilader
-
Hakimlik sınavı umarım geç açıklanmaz bizim sınavla bir ilintisi var ise şayet.
-
@captainblack Bir bağlantısı yok, sadece benim kişisel görüşüm bu yönde. Ben Hakimlik mülakatları bitmeden açıklanacağını düşünmüyorum. Hatta bu hafta açıklanmazsa hakimlik mülakat sonuçlarının açıklanmasından sonra açıklanacağını düşünüyorum.
-
@thomas önce bizimkini açıklasınlar biz çok bekledik
-
Arkadaslar @thomas hakli olabilir cunku ayni sinavi kazanan cok kisi var koordineli olarak bi kisiye iki sinavi kazandirmamak icin calisiliyor olabilir ve bu sinavlarda yedekten kazananlar olmayacagindan alinan kontenjanlarin doldurulmasi isteniyordur. Ve yapilan sorusturmalar daha derinlemesine yapiliyordur. Ve bu konuda kurumlar da sonuna kadar hakli bence.
-
Hakimlik sinavi cok hizli aciklanacaktir bence haftaya ikisi birlikte olacaktir
-
@thomas Düşüncelerini bir süre kendine sakla lütfen burda bir sürü insan bir umutla bekliyor senin gelip burda kimsenin moralini bozmaya hakkin yok lütfen düşüncelerinizi içinizde tutun bir süre
-
@Kaymakam58. Eger siz bir sey biliyosaniz paylasin yoksa milleti terslemeyi birakin artik