2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi eger siz 3 çıldır sınavlar için çabalıyorsanız vay halimize
-
@hayati-kişisi lafa bak.soytari misin nesin.asagi çekmeye çalışan yok.senin halt yemen.ne bu havalar cakalar. edebim buraya ağır cümleler bıraktırmadı ama sen en okkalisini bıraktım say.
-
@can-mavi dostum neyine katiliyosun arkadasin anlamadim ben.
-
@can-mavi allah sabır kolaylıık versin hocam epeydir yolcusunuz, inşllh istediğiniz bir yerde olursunuz....
-
Fazla yüksekten kapatsın isteyenler neyi amaçlıyor? Böyle yapınca o çok övdüğünüz realistlik denilen şey olmuyor. Çağımızın da hastalığı bu; kendini realist sananlar ve realistliği övenler. Böyle kazanamadığı için bilinçaltını ve çevresini susturacak güya. Ben demiştim yapamadığımı falan diye heralde.
-
@username7 ne realistligi hocam.13 bin kişinin girdiği sinava kendi istatistigini yaparak belli bi nette iddia ediyor adam.eldeki veri Ne? Hic. Ah ösym kardeş valla hep senin yüzünden bunlar.
-
@123456 , @refik-soydam kardeşim son 1.5 yıldır uzman yardımcısıyım , 1.5 yıldan beri hakimlik sayıştay sınavlarına giriyorum , şimdi ise bunlara Kaymakamlığı ekledim
-
@butimar yanlış anlama dostum neye katıldığımı arkadasin iletisinin hangi bolumune katildigimi aslinda o paylaşımımda acikladim , üçüncü ve daha sonraki cumlelerdeki fikirlerine katılıyorum , yoksa sizin ikili tartışmanın olan bölüme değil
-
@can-mavi tamam dostum anlaşıldı gerginlik yaşattı vatandaş son derece gerildim.sende yazınca noluyo dedim bi an.iyi geceler
-
-
@butimar hakaret etmek dışındaki verilerini sıralar mısın? hatamız nerede?
-
@umitcoskun0644 merhaba ben bu soruya " hizmetsel kuruluşlar" cevabı verdim, kabul olma ihtimali var mıdır acaba?
-
Ankara bugün parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağışlı. ÖSYM'nin Öveçlerde bulunan binasının kapıları az önce açıldı, memurlar henüz gelmese de hizmetliler ve çay ocağı sakinleri içeriye az önce girişlerini yaptılar. Haftasonunu geçtiğimiz haftalarda tartışılan soruları tekrar tekrar tartışarak geçiren kaymakam adayları güne gergin ve heyecanlı başlıyor. Zira bir önceki gün yine tartışma konusu olan sınav kaçla kapatır sorusunun cevabı yine yükseliş eğilimine girdi. Ankara kulislerinde bugün saat 10:00 sonrası yeni linklerin açılacağı konuşuluyor. Linklerin açılmasıyla birlikte daha önceki günlerde birbirlerine kötü söz kullanan adayların yine sınavın açıklanacağı umuduyla helallik almaları bekleniyor. Ayrıca bazı adayların yine kaymakamlığın ne kadar kutsal bir meslek olduğuna vurgu yaparak hak edenlerin bu mesleği yapmalarını dilemeleri de bekleniyor. İçlerinden ne dedikleri bilinmez. Bugün itibari ile son düzlüğe girilmiş bulunulmakta, sınavın bu hafta açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
-
@sinav1453 tarzin cok farkli ve okuyani gulduruyo saolasin kardesim.
-
@sinav1453 bugün dahil her öğleden sonra link kovalamaya devaö :):)
-
@hayati-kişisi terbiyesizlik yapma trol
-
-
@sinav1453 bu mesleğin vakarina yakışacak, en çok hakeden kim ise o kazanır inşallah.bazi gerginlikler oldu,üslub sertliği olmustur ve bu yuzden küçük kardeşlerimin gozlerinden öperim.
-
Arkadaşlar bugün itibari ile sınav açıklanma haftasına giriyoruz. Sonuçlar şimdiden ülkemiz, milletimiz ve aday için hayırlı olmasını temenni ederim.
İlk andan beri dediğim gibi sınav büyük ihtimalle 25-27 dogru arası kapatacaktır.
Bu hafta kötü söz ve hakaret yerine, birbirimize yardımcı olacagımız bir hafta geçirelim... -
@kaymakam2234 örnek 1
25 den başlatması kendisi 25 bekliyor.
23 alsa 23 den açacaktı kapıyı.
Böylesine 28 den açacaksın kapıyı
Keza 28 kapatır diyen hocada var
Hem dilimi