2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yakupcemil ben 31 beklediğimi daha önce söyledim.
senin söylediğin mantıkta olsam 31 ile kapatır derim.
açıklanınca tekrar yazarsın genç kardeşim... -
@kaymakam2234 tamam yazarimda nick degisiyorsuniz açıklandıktan sonra geçen sene diğer sitede bir çoğunuz nick değişti .onu ne etcez. 28 bekliyorum turkcesiz sınav sonucunu istediğin yeri karala, burdan yayınlamaya varmisin ? Ben şerefim üzerine yemin ediyorum koyacağım. @kaya06 da hakem olsun. Sen 31 dedin . Her sene milleti manipüle ediyorsunuz
-
@yakupcemil tamam genç kardeşim sana sınav sonucunu yayınlayacağım ama sonrasında özür dileyeceksin kabul mü ?
İstediğin kişi de hakem olsun farketmez... -
@kaymakam2234 tersi durumda senin içinde gecerli olmak kaydıyla tabiki.
-
500 sayfa oldu
-
tersi durumda dediğin ne ?
Ben 31 beklediğimi söyledim, en az da 29 olur demiştim kendim için.
Gider 25 yaparsam tamam dediğin olur. -
Bana bir kişi yazsın mantıklı bir şekilde daha yazmayacağım vallahi billahi.sitedeki ilk mesajı arkadasin ,turkcesiZ 25 bekliyorum.simdi 31 bekliyorum oldu. bu altı net birden nasıl arttı 13 günde ?yoksa kimseyle tartışmak,başlıkta güzel muhabbet çeviren arkadaşlara saygısızlık yapmak değil amacım .
-
Yahu bir sakin olun arkadaşlar. Daha mülakat aşaması var. Birbirimizi neden bu kadar yipratiyoruz. Tebessüm etmeyi neden birakiyoruz. Amaç bu millete emek vermek hizmet etmekse hayırlı olanlar kazansın. "Onurlu insanın üzerine titrediği şey karakteridir, bayağı insanın ise makam ve mevkii." Durulun bir sakin olun rica ederim.
-
@yakupcemil genç kardeşim evet türkçesiz 25-26 bekliyorum.
genel toplamda da 29-31 arası işte...
1-2 soru sapma illa ki olacaktır. Direk net bir şey söylemek mantıksız olur. Ösym nin neyi kabul edip-edemeyeceğini ben bilemem.
Geri vites yapmana gerek yok, sınav sonucunu paylaşacaksın ve özür dileyeceksin. Benim dedikerimin aksine bir şey cıkarsa bende aynı şekilde. -
Arkadaşlar yeni açılan link var mı?
-
@kaymakam2234 direk 31 den
Arasi oldu şimdi :)))))))
En üst yazdığını tekrar oku .. -
@yakupcemil geçen sene kaymakam2234 derece yaptı, bu sınavı çözmüş güzel bir arkadaşımız. iyi niyeti yanlış yorumlanmamalı
-
@yakupcemil bak genç kardeşim, 10 gün önce yazdıgım yazı
Türkçe 6/5
Tarih 2/2
TR ekonomisi 4/2
İnsan Hakları 4/3
İktisad 6/4
Anayasa 4/4
İdare 14/11
Toplamda 31 dogru var 2 tanesi öyle böyle gitse 29 kalır arkadaşlar... -
Yeter gari ,bırakalım bunları kim ne derse kendine.linkçi arkadaşlar versin mehteri titresin kalplerimiz
-
@kymkm teşekkür ederim Abi.
Ben arkadaşları bilgilendirme için burdayım ama @yakupcemil kardeşimiz beni diğerleri ile karıstırdı. Olsun canı sağolsun. -
@Yakupcemil in iftiracı bir provakator olduğu belli. Zaten yasaklanmıştı. Neden döndü acaba ? İnsanları tahrik etmekten başka şu foruma faydalı bir şey yazdığını görmedim.
-
Bana provokatör diyen arkadaşlar inşallah mülakata kalirizda hep beraber ne kadar iyi niyetli biri olduğumu görürsünüz .
-
Evet 500. Sayfayı da doldurduk emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler:)
-
Sadece içinde link gecen mesajları okuycam bu saatten sonra
-
10.000 oldu..