2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi it's ok.Sağolun anladım.
-
Büyük hafta başladı,Rabbim güzel sonuçlarla bu haftayı bitirmeyi nasip etsin.
-
@mia105 inşallah kardeşim gönlümüze göre olsun artık kağıtlar okunmuştur bile hakkımızda karar verilmiştir güzel kararlar verilmiştir inşallah olumlu güzel allah hepimizin yardımcısı olsun...
-
Arkadaşlar hizmetsel kuruluşlar cevabının kabul edilme ihtimali var mı acaba?
-
Herkes susmuş hayırdır ?
-
@popescu hocam inşallah kabul ederler...
-
Link yok sanırım cumaya açıklanır mı ?
-
link yok umut çok sonu hüsran olmaz inşallah...
-
@kemoenes hocam hepimiz sizin gibiyiz herkes merakla beklemekte geç olsun ama bu hafta içinde sonu hayırlı ve güzel olsun temennimiz budur ösym inşallah umduğumuz gibi sonuç verir bize allah hepimizin yardımcısı olsun bu günlerde...
-
@aliserdar-çetin amin kardeşim.
-
Bu gidişle cuma günü açıklanır
-
ben bu cuma diye açıklanacağını düşünüyorum,binlerce arkadaş girdi sadece 100 kişi kazanacak,o yüzden derslerden çok kopmayalım,ders çalışmaya devam edelim.
-
ösym geçen sene açıkladığında birçok kişide hayal kırıklığı oluşturmuştu. bir hüsran söz konusuydu. Siz doğru cevap verdiğinizi zannediyorsunuz ama OSYM onu yetersiz bulup doğru kabul etmiyor. İtiraz ediyorsunuz size matbu bir cevap ile dönüyor. İnşallah bu sefer bu gibi hayal kırıklıkları yaşanmaz. Hüsran olmaz sonuçlar. Herkes aylarca haftalarca emek verdi. işyerinden yıllık izin alıp ailesine harcayacağı yaz günlerini bu sınava harcadı. İnşallah emeğimizin karşılığını hayırlsıyla hayal kırıklığı yaşamadan alırız.
-
@aliserdar-çetin hocam sınavda ben böyle yazdım ama literatürde böyle geçtiğine rastlamadım, belki gören olmuştur diye sordum ama sanırım umut yok
-
arkadaşlar 4 ile 19 arası lınkler açık 20. linke ilan verildiği için bu linkler kapanmış mı oluyor?
-
@fablo kesinlikle kardeşim
-
@ali-tahir yanlış bakıyor olmayasın ?
-
@darısı-başımıza valla eskisi gibi bakıyorum lınke 19 dediğimde hata vermiyor
-
@popescu kardeşim doğru yazımı benim yazdığım şekil şuydu hizmetler yerinden yönetim kuruluşları diye yazdım..
-
@ali-tahir doğrudur, 20 den önceki linkler cuma gününden açık kalan linkler, eğer onları daha önceki ilanların ekleri için ayırmadılarsa o linklerden birinde açıklanabilme ihtimali var, eğer onlar bazı duyuruların ekleri için ise biz 21 ve sonrasını beklemeliyiz