2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Aynen link var
-
@g4z1 atarmisin
-
ÖSYM aransa cevap vermezler mi
-
komplo 1: ösym başkanı değiştiği için sonuçları defalarca gözden geçirip bir skandala daha imza atmamak için geciktiriliyor olabilir.
-
@torullu29 vermezler.
-
Görevden uzaklaştırma İçişleri bakanlığı sizce ÖSYM ve kabuk edilebilir mi yorum yaparmısiniz.ahmet nohutci hocamız kabul edilebilir demişti .dizede sorayım arkadaşlar .
-
@siyasetbilimci içişleri bakanı görevden uzaklaştırır.
-
@siyasetbilimci bende aynı hatayı yaptım ama umudum yok kardeşim
-
@siyasetbilimci alternatif cevap olabilir belki ama doğrudan anayasada "içişleri bakanı" dediği için tehlikeye sokuyor hocam.
-
@siyasetbilimci ahmet hoca'ya doğrudan mı sordunuz ?
-
Geçen sınavın forumuna baktım da duyuruyla birlikte konmuş sınav sonuçları. Duyuruyla birlikte gelebilir sınav sonuçları.
-
@scotty zaten genelde öyle oluyor, geçen yıl istisnaydı, duyuru filan yapmadan, pat diye düşüyor duyurular kısmına ... Sonucu diye
-
Evet dogrudan
-
@siyasetbilimci ahmet nohutçu nun böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum ancak eğer ki düşmüşse vay hocanın haline
-
@can-mavi Genel süreç nasıl oluyor anlatır mısınız? Duyurular ile açıklanma arasında ne kadar zaman oluyor mesela?
-
@can-mavi teşekkür ederim.
-
@sınavzedee ben aradım bugün bir şey bilmiyorlar, sitayi takip edin diyor.
-
Hocaların dedıgının hiç önemi yok forum onlardan daha iyi tahminlerde bulunur . Hocalara soracagınıza buraya sorun. Gecen yıl için de 27-28 ile kapatır demiş 23 ile kapatmış.
-
@can-mavi evet bende gördüm, Ahmet hoca ya Facebook ta böyle bir soru sordular o da edilebilir dedi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci ahmet nohutçu nun böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum ancak eğer ki düşmüşse vay hocanın haline
Soruları yayınladı altina yoruma yazdım hocadan kabul edilebilir dedi . bizzat feyste sorularının altında yazıyor gorebilirsiniz