2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@siyasetbilimci teşekkür ederim
-
@politics06 kardeşim normalde duyuru filan olmuyor, pat diye açıklanıyor sonuçlar duyurular bölümünde. yani duyurular bölümünde yurtdışı lisansüstü ile ilgili duyuru var ya orada 9 eylül 2017 Kaymakamlık Sonuçları yazacak
-
@öktem_ilteriş siteyi takip edin, duyuruları takip edin vs. başka bir şey demezler zaten kardeşim.
-
@politics06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi evet bende gördüm, Ahmet hoca ya Facebook ta böyle bir soru sordular o da edilebilir dedi
o zaman vah hocanın haline
-
@siyasetbilimci ben göremedim çıkardılar gruptan.teşekkür ederim cevabınız için.
-
Soruyu hocaya ben sordum yorumda aynen yazıyor yorumu silmedim .umarım kabuk edilir doğru saymadim tabide
-
13421 nolu link açıldı biraz önce
-
@can-mavi geliyor mu yoksa
-
Gelsin artık!
-
Geliyor hadi bismillah
-
valla kardeşim, bir duyurunun, sonucun,ilanın veya herhangi bir şeyin eki geliyor ama bakalım hangisi geliyor
-
@siyasetbilimci kanuni ifadelerin konu olduğu sorular için ösym'nin cevap anahtarına alternatif cevaplar koyacağını düşünmüyorum. Bakanlık merkez teşkilatı ve içişleri bakanı cevaplarında olduğu gibi.
-
@can-mavi Hatta cevapları açıklarken instgram canlı yayınında bakanlık teşkilatı ve merkez teşkilatı da kabul edilir demiş.
-
@politics06 kardeşim bakanlık merkez teşkilatı ile merkez teşkilatı aynı şey zaten, bu ikisi kabul edilir. ancak içişleri bakanı ile içişleri bakanlığı farklı merciiler
-
@can-mavi ama bakanlık teşkilatı da kabul edilir demiş
-
@politics06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi ama bakanlık teşkilatı da kabul edilir demiş
yok kardeşim bakanlık teşkilatı kabul edilmez çünkü bakanlık teşkilatı : merkez teşkilatı, taşra teşkilatı ve yurt dışı teşkilatından oluşur.. onun cevabı Bakanlık Merkez Teşkilatı / Merkez Teşkilatı
-
Arkadaşlar o malum tartışmalı soruda eğer cevap imkb ise borsa istanbul da kabul olur mu sizce?
-
@can-mavi Evet bunu bende biliyorum lakin Ahmet hoca da böyle şeyler söyleyebiliyor ce neticede yanılabiliyor onu belirtmek istedim
-
@politics06 hocam bakanlık teşkilatı kabul edilmez. bakanlığın iki teşkilatı var merkez teşkilat ve taşra teşkilatı. bazı bakanlıklarda yurtdışı teşkilatı da var. bakanlık teşkilatı bu üçünü de kapsıyor fakat soruda merkez teşkilatı soruyordu.
-
@can-mavi sevgili dostum bence de aynı şey ama ösym'nin sorduğu soru 3046'da bakanlık merkez teşkilatı başlığında geçiyor. Ben öyle yaptım bu doğru kafasında ve yaklaşımında değilim. Ösym buna bir sınır getirmeli merkez birimleri cevabı da kabul edilebilir bu durumda. Anlatmak istediğim ösym'nin çemberi genişlettikçe alternatif cevapların artacağının farkında olmasının bir çok arkadaşımıza hayal kırıklığı olarak döneceği gerçeği.