2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@s-cihan dpt - kalkınma bakanlığı sorusunda 'güncel mevzuatlarda göz önünde bulundurularak'' ifadesi vardı
-
@myasar021 hocam kolaya kaçmakla bu iş olmaz, insanlar o kadar kitap bitiriyor üstüne kanun okuyor üstüne birkaç defa daha tekrar ediyor, bi zahmet sağlam kaynaklarla başlayın çalışmaya en sağlamı da kanundur bunu unutmayın.
-
@sınavzedee o açıdan haklı olabilirsiniz ancak doğru yaptırdığı sorular da muhakkak olmuştur. Hangi kitap yanlış yaptırmadı ? Piyasada o kadar reklam yapan kitaplarda da aynı hatalar oldu
-
Istanbul menkul kuymetler borsasi ( borsa istanbul) kabul olurmu
-
peki ne alayım hangi kaynağı alayım bunun gibi tek kitap olan
-
@daywalkers kardeş hayırlı olsun belirsiz dediklerin nerdeyse hep doğru niye stres oldun
-
Yeni link var mı şimdi bekleyelim mi 21 de ylys var
-
@yasaminizleri bist kabul olmaz, dpt-kalkınma bakanlığı sorusunda da dpt kabul olmaz çünkü kalkınma bakanlığı sorusunda ''güncel mevzuatlarda göz önünde bulundurularak '' ifadesi vardı
-
@g4z1 21 de bir şey yok haala boş
-
@kemoenes hangi kitap bariz bir şekilde "kişisel verilerin korunması kurumu" gibi bir yanlışa imza attı gösterir misiniz, bir tane örnek lütfen. en kaliteli kaynak kanundur, ordan çalışırsanız yanılmazsınız kardeşim.
-
@can-mavi cevapta imkb var zaten
-
@daywalkers arkadaşlar türkçede hiç kimse ful yapamaz ya bu kadar uçmayın açıklanınca da hayal kırıklığına uğruyorsunuz
-
@can-mavi link atarmısın kardeş ben yanlış bakıyorum heralde
-
@mia105 hepsi doğru derken, soru tartışmak niyetinde değilim kardeşim ama dışsallık ve imkb sorularını sen yine de belirsiz olarak say
-
@sınavzedee kanun fikrine katılıyorum. Yalnız, teminat oranı sorusu ve üç beyaz sorusu piyasada önerilen kitaplarda bunlar yanlış yamadı mı ?
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes hangi kitap bariz bir şekilde "kişisel verilerin korunması kurumu" gibi bir yanlışa imza attı gösterir misiniz, bir tane örnek lütfen. en kaliteli kaynak kanundur, ordan çalışırsanız yanılmazsınız kardeşim.
kardeşim yanlış anlamış olabilirim seni ama o zaten KURUMU olacak, yüksek kurullardan sadece KURUL olanlar SPK ve RTÜK dür
-
@darısı-başımıza Arkadas Full çikmicak zaten orda demek istedigim herkes gibi Türkcem iyi geçti dedim
-
@can-mavi neredeyse hepsi dedim zaten kardeşim arkadaşın stres yapmasına gerek olmadığını belirtmek için
-
@g4z1 kardeşim 13420 yazan yere 13421 yaz yine anasayfa geliyor, yani link boş
-
@mia105 Eyvallah Dostum