2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes sanki açıklanmaz hibi ya bugün
-
@darısı-başımıza bana da öyle geliyor.
-
@kemoenes kesinlikle kanun kanun kanun hocam, ama sırf kanunla olmaz, kitaptan çalışılan yerlerde tereddüde düşüldüğünde kesinlikle kanundan teyit etmek gerekir, ayrıca çıkmış test sorularındaki ifadelere de bakmak lazım, osym hangi ifadeleri kullanmış bunlar önemli, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@sınavzedee amin kardeşim. ben dediğin gibi yaptım aslında. Kitaplardan çalıştım, tekrar ettim, çıkmış sorulara baktım ancak kanunlara bakamadan sınav geldi. Yetiştiremedim açıkçası. Ve ilk tecrübem olduğu için tüm hatalarımdan ders aldığımı düşünüyorum. Bu sınavı büyük ihtimal 2-3 soru ile kaybedeceğim. Allah en hayırlısını versin hep öyle diliyorum. Ancak tekrar hazırlanıp en az hata ile sınava kadar çalışacağım.
-
@kemoenes dostum Türkcesiz, Imkb, Dişsallik, Aktif Nufus, 2005, Tam Dişlama Sorularini hariç tuttugumuzda yani 29 Soruda kaç doğrun var? Ve Yukarida verdigim sorulara cevap olarak neler yazdin. Bi soylermisin? Sana yardimci olim
-
Buradaki tartismalardan sonra du sozu paylasmak icimden geldi kimse uzerine alinmasin birine hitaben soylemiyorum;
Öyle horozlar vardir ki , kendileri öttükleri icin günesin dogdugunu sanirlar.
Leo Tolstoy
-
@daywalkers 2005'te mi şüpheli konumuna düştü
-
@scotty Abi Ne olur ne olmaz. Bence degilde
-
@daywalkers eyvallah kardeşim. benim durum şu; ..alan... tartışmasız sorular 12+yarım (plan ve bütçe) gk-gy ise 6 kesin... alanda içişleri bakanlığı yazdım ki yanlış olarak görüyorum.. türkçe 1 soru kesin yanlış gerisine güveniyorum.
-
@kemoenes Anladigim kadariyla 12.5 Alan ve 6 Genel Kültur Toplam 18.5 Net var.
Bu hesaplamalarinda IMKB, 2005 , Aktif Nufus, Dişsallik ve Tam Dişlamayı dahil etmedin sanırim peki bu sorulara ne cevaplar verdin bir beklentin varmi?
-
@scotty yok bana o soruyu dahil etme demek istedi
-
@daywalkers imkb ve 2006 yazdım. diğer soruları yapamadım. ama iktisat 2 problem doğru (0.8 ve 5 )
-
@kemoenes Dostum Puanin 62-66 Arasi Gelir ve Sıralaman 1100 ile 900 arası degisecektir.
-
Bugün açıklanmaz herhalde cumaya kadar işkence
-
@daywalkers kaç nete hocam bu tahmininiz
-
@daywalkers teşekkür ederim kardeşim. 23 net aşağı yukarı kesin oluyor Türkçe ile birlikte.
-
@kemoenes Geçen Sınavda 19.5 - 18.5 araliginda bekliyordum Alanı, Türkçemde cok iyi gecmemisti. 1104. Oldum Puanim 64.6
-
@daywalkers Alan Derken Toplam Türkcesiz 19.5 - 18.5 araliginda bekliyordum
-
@daywalkers anladım hocam. Türkçe net olmadığı için tam sayıyı bilemiyoruz. Keza tartışmalı sorular da var. Aşağı yukarı o civarlarda bekliyorum
-
@kemoenes Hakkimkizda Hayırlisi Olsun. Çok daha iyi bir hazırlik ile bir dahaki sınavda derece yapabilecegini düşünuyirum. Bakarsin bu sinavda olur. ALLAHtan ümit kesilmez