2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@darısı-başımıza hizmet yerinden yonetimler , hizmetsel yerinden yonetimler farketmez kabul olur.
-
@sessessc Dostum Soz bu gece dua edicem crowding out u da dogru kabul etsinler diye
-
İçişleri bakanlığı ne olur arkadaşlar yanlış kabul ucundan da olsa ihtimal ??
-
@varolvarol Yanlis Dostum. Icisler Bakani Bir Kisidir. Icisler Bakanligi Bir Kurumdur
-
@daywalkers ben hizmetsel yerinden yönetimler yazdm görmeuince acaba dedim
-
@daywalkers elinize sağlık, bu tabloya göre Türkçe 3 doğru eklersem 24,5 doğru yapıyor.
-
@popescu Allah yardimciniz olsun.Kritik Sınır
-
@varolvarol kardeşim daha önce de soran oldu arkadaşlar cevap attı ama bu sefer de ben atayım. Kaymakam adayasın, Mevlam gönlüne göre versin ama şunu demeden edemeyeceğim, kaymakam adayı olarak içişleri bakanı ile bakanlığı arasında dünyalar kadar fark olduğunu ve kanunda net bir şekilde Bakanı olduğu bilmemiz gerekiyor. Hani esnek kur serbest kur olsa anlarım lakin bu soruyu sormak bile bana tuhaf geliyor. A hocası olur demiş B hocası şunu yazmış va gibisinden alternatif üretilecek bir soru kesinlikle ama kesinlikle değil...
-
@daywalkers teşekkürler, reşit gürbüz hoca hizmetsel kuruluşlar yazdırmıştı ben de öyle yazdım ama size göre bu kabul olmaz galiba?
-
@daywalkers bizzat bakan uzaklaştırın gitsin mi diyor yoksa yerel yönetimler birimi tarafı mı onaylıyor
-
@varolvarol Sevgili Dostum Bence Sen Bu Konuyu Bir Arastir. Araştirma yapman senin bundan sonra gireceğin sınavlarda sana sorular yaptiracaktir.
-
Hadi ama yav açıklansın artık
-
@popescu Dostum bu sorunun o kadar alternatifi varki Ben en yakin olma ihtimallerini yazdim. Hizmetsel Kuruluslari Osym Kabul eder diye dusunuyirum
-
@daywalkers teşekkür ederim
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Eski bir yönetmelikte içişleri bakanlığı görevden alır yazıyordu bilmiyorum ösym onu kabul eder mi etmez mi.
-
@kutyler ne cirkin bi konusma bu kardesim lutfen ozur dile yakisir mi hic.
-
@görünür-el Şen'de haklısın teşekkürler
-
@kutyler eski üyesiniz hocam, dilinizi kınıyorum...
-
@kutyler, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sildin. Bi de aciklama özur dileme vs yakisir lutfen.