2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 ben silmedim admin işsiz heralde
-
@daywalkers Burada dışsallık cevabını da yanlış saymak da fayda var diye düşünüyorum
-
@daywalkers o zaman 25,5 oluyor tam sınırdayız yine, teşekkürler.
-
@popescu gy gk iyiyse sınırı geçmiş sayanlbilirsiniz
-
@daywalkers Hizmet Yerinden Yönetim Kuruluslari na hocam kamu kurumları cevabı alternatif olamaz mi?
-
@username7 gkgy 7 doğru ilk defa girdim sınava, 7 iyi mi ortalamanın üstünde mi bilmiyorum hocam.
-
@kutyler RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@osamano her sene aynı terane,açılmaz kardeşim açılmaz öyle hemen 100 kişi alınıyor 2018 den önce yok sınav mınav
zati beklemediğiniz sınavmış( 9 ay önceki duşunceniz) hocam piyangodan çıktığı için mi bu davrınız? admin boş sizce evet özür yerine işi geriyorsunuz, -
Arkadaşlar yalnız sivil nüfus cevabı kabul edilir mi sizce
-
@popescu Türkçe hariçse güzel bir net
-
@daywalkers hocam eline sağlık. "Hizmet yerinden yönetim" ve "plan bütçe komisyonu(arada ve yok)" doğru kabul etsem sorun olur mu?
-
@daywalkers eyvallah hocam
-
@yörük20 kamu kurumları cevabı doktrinde var ve kabul edilmezse sınavı dava etmeyi düşünüyorum da. Şayet şu an 25.5 netteyim. sınırdaym da sanırım. Dissallik cevabını da gerçi doğru saymadım.
-
@username7 Bende sivil nüfus yaptım, bir umut bekliyorum. A kadronun kitabinda ve bizim dersana hocamizin notlarinda sivil nüfus olarak geciyor.
-
@sirius Hizmet yerinden yönetimler dogru kabul edilir. Ama Plan Bütçe muallak. NEDEN dersen, ben geçen sınavda Türkiye Sinai ve Kalkinma Bankasi yazdim cevabi dogru kabul ettim ama Osym ve yazdigim icin puan vermemiş
-
@daywalkers hocam buraya göre türkçesiz 25 çıkıyor benim ama benim böyle çıkıyorsa baraj 30 bile çıkar:D
-
Ahlaki tehlikenin adı bazı makalelerde gizli eylem diye geçiyor bu konuda iktisatçı arkadaşlar ne düşünüyorlar.
-
@sirius Aynen bende a kadrodan caliştim kimisi doğru diyor kimisi yanlış ama a kadro kitabına göre kesin dogru
-
@username7 Türkçe hariç, Türkçeyi 3 doğru sayınca 25,5 yapıyor, inşallah umudum var olmazsa bir dahaki sınava.
-
@althusser Cikmaz Cikmaz
-
@popescu benim de 25.5 kardeşim. Sence olma ihtimali var mi bu netle?