2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@g4z1 Hocam siz doğrularınız icinde sayıyor musunuz? Kamu kurumları cevabını
-
@yörük20 kardeş saymıyorum ama ihtiyatlılık gereği. Ösym ne der bilmediğimden cevap kesin doğru ama ne olur ne olmaz
-
@g4z1 Hocam bende saymıyorum. Alan 14.5 + gk 11 total 25.5 oluyorum . Tam sınırdayim gibi geliyor bana. Ondan bu cevabı da saysam 26.5 oluyor. Ondan çok önem arz ediyor. Ahmet Nohutcu hoca kabul edilir demiş ama duyumum o şekilde. Rabbim hayırlısı ni ihsan eylesin.
-
@yörük20 arkadasim birakalim artik şu hoca boyle dedi şoyle dedi diye. Onlar dedi diye osym ne kabul eder ne de reddeder. Zaten kitaplarin ne kadar yeterli olup olmadigini gorduk bu sinavda
-
@yörük20 hayırlısı kardeşim aslında ösym metin günday hocanın kitaplarını referans alıyor idare alanında kemal gözlerle beraber iki en iyi hocadır bunlar İnşallah kabul olur
-
Bakalım yarın açıklanacak mı benim tahminim çarşamba açıklanacak hini
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bakalım yarın açıklanacak mı benim tahminim çarşamba açıklanacak gibi:)
-
@darısı-başımıza cumaya hazırladım ben kendimi:)
-
@g4z1 olabilir hayırlısı bakalım, bakarsın yarın açıklandı
-
AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZI TEBRİK EDERİM. ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN.
-
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Sınavdan herkes kadar ben de umutluyum. Bu sene sınavın kolay olduğu söylense de Türkiye ekonomisi İnsan hakları ve İktisat için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bu yüzden bir ihtimalle 25 ama maksimum 26 doğru yetecek diye düşünüyorum. Herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
Hizmet/hizmet yönünden/hizmetsel yerinden yönetim kelimelerini yan yana yazanların hepsi tam puan alır arkadaşlar .
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZI TEBRİK EDERİM. ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN.
Amin. Gurur duyduk.
-
Carsambadan itibaren her an aciklanabilir. Ben bu sinavin 24-25 bandinda kapatacagini duusunuyorum.Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.
-
yarın Doğum günüm, yarın açıklanır ve kazanırsam hayatım boyunca unutmayacağım bir hediye olur benim için
-
@yasaminizleri amin hocam inşallah
-
Gene başladılar alternatif cevap üretmeye kendi yazdığı alternatif cevapları doğru kabul edip liste yayımlamalara.sonra başlayacak itirazlar hoca dediler....Ahmet nohutcu dediler..Ahmet nohutcu İçişleri bakanlığı köy butcesi kabul edilebilir dedi ? Kabul edilecek kesin o zaman sonra millet 30 kapatinca kızıyorsunuz ahmet nohutcu 28 ile kapatır dedi bence en az 28 ... Bu cevaplardan sonra
-
@yakupcemil Geldi yine felaket tellalı..Kardeşim sen insanlara sataşmaktan zevk mi alıyorsun?Tamam en mantıklı sen düşünüyorsun,en iyi çıkarımları sen yapıyorsun.Buradaki diğer insanların helsi polyanna ama sen çok realist bir adamsın.Hadi git şimdi bu başarını kutla..Burada amacı sadece birbirine yardımcı olmak isteyen insanlarla derdin ne senin?
-
@popescu dogumgunun kutlu olsun o zaman kardesim
-
@kaya06 hocam ben o hocalar dedi diye demiyorum. O sorudaki cevap (hizmet yer yönetim kuruluşları) doktrin kaynaklı olduğu için doktrindeki baska bir kavramin alternatif cevap olup olmayacağını degerli forum üyesi arkadaslara danisayim dedim.. Ve doktrinin de ne olduğunu Allaha şükür SBF- kamu yönetimi mezunu(mülkiye) biri olarak bilirim. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Allah zulcelal vel ikram dir.