2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@akzsd bu sınava Türkçe öğretmenleri girebiliyor mu af buyurun?
-
@davidricardo hocam size bir şey soracam yüzeysel yerine yüzeysel bakış açısı yazdım kabul etmeyecekler mi
-
@akzsd geçen sene kaç doğruya o puan geldi hocam?
-
@althusser giremez
-
@althusser af buyurulcak bir şey yok. 2.üniversite okudum.siyaset bilimi ve kamu yönetiminden de master yaptım. Meb de yöneticiyim.12 yıllık devlet memuruyum.bir sakıncası mı var?
-
@aliserdar-çetin cevabın türevleri olarak kabul edileceğini düşünüyorum.Türkçe kanun maddesi gibi olmaz
-
kalın çizgi sorusunda sözcük uyarısını gördüm ama sınav heyecanı ile sözcüğü cümle olarak anladım, "ayrıntıya girmeden" diye cevap verdim, en çok üzüldüğüm soru bu oldu.
-
@akzsd güzel düzenmiş, Allah yolunuzu açık etsin
-
Arkadaşlar Türkçenin ilk sorusu , boşluk doldurma ve onun altındaki sorularda (kalın çizgilerle ) cevaplarda tek kelime isteniyordu iki kelime yazanlara maalesef cevap verilmez
-
@kuralo kardeşim aynı soruyu burdan birkaç tecrübeli arkadaş özelden sordum türkçe dışında yazım yanlışlarının heleki harf hatası olmayan büyik küçük harf veya aytı birleşik yazımın sıkıntı olmayacağını söylediler tabi kişisel görüşleri ve tecrübeleri doğrultusunda. İnşallahda öyle olur. Çünkü verilen cevap doğru. Bu konuyla ilgili bilgisi olan bir kaç arkadaş varsa yorumlarsa seviniriz.
-
@bf24 içişleri bakanı yerine iç işleri bakanı yazımı sorun.
-
@althusser sağol kardeş. Allah herkesin kalbine göre versin. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durmakta fayda vardır. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.35 yaşına giriyorum.2018 in sonuna kadar zaman var. Ya nasip!
-
@bf24 bu soruda sıkıntı olmaz. Yazım ve imla kurallarıyla ilgili türkçe sorusu olsa belki derim ama bu cevap doğrudur.
-
@dolaylı-tümleç 22 civarı
-
@akzsd türkçe sorularının cevaplarını bir türkçeci olarak sizden de alalım hocam mümkün müdür?
-
@akzsd teşekkürler hocam cevabın için.
-
@ademtaspinar soruları önümde görmem lazım.şimdi hatırlayamıyorum soruları ama tek zorlayıcı ve yanlış hatırlamıyorsam 3 puan olan "bir resimle bir kitaptan daha fazla şey anlatıldığı" gibi bir şeydi
-
@akzsd kalın çizgiler sorusunu ne yaptnz sayın hocam ?
-
Herkese Günaydın. Dün öğleden sonra açılan 21 numaralı link gizemini koruyor. Akıllarda tek bir soru, acaba sonuç bilgileri o linke mi gelecek? Öte yandan dün adaylardan birinin doğru kabul edin dediği dışsallık ve imkb cevapları sonrasında netlerde belirgin bir artış yaşanarak sınavın kapatma noktası 28'li seviyelere doğru tırmanışa geçti. Cevap İMKB midir bilinmez ancak adayların sorulara verdiği doğru cevapların sayısının artış-azalış seyrinin İMKB'yi aratmayacağı kesin. Adayların sınav sonrası doğru yanlış cevaplarını yazdıkları müsvette kağıtlarının karalama defterine döndüğü, aynı soruya günaşırı bir artı bir eksi koyulduğu tahmin ediliyor. ÖSYM için zaman daralıyor, adaylar ise olası kötü sonuç için etrafa ne diyeceğini çoktan belirledi bile; ya zaten kolay bir iş de değil ha, ordan oraya ordan oraya gez dur, inan kazansam dahi çok da mutlu olmayacaktım, vardır bunda da bir hayır. Kazanması muhtemel adayların ise sosyal medya hesaplarında hummalı bir çalışma var, olası cümleler; Yıllardır hayalini kurduğum kaymakamlık sınavını kazanmış bulunmaktayım, dualarınızı eksik etmeyin. Şimdilik aktarılacaklar bu kadar.
-
@akzsd size birşey sorulmuş hemen ters cevaplar. Kibire bakar mısınız hemen yöneticiyim felan, Allahtan sadece okulda yöneticisin kaymakam vs olsan..