2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Net bir haber alamamakla birlikte kağıtların okunmaya devam ettiğini ve bu hafta yetistirilmeye calisildigini haber aldik. Ciddi oranda kagitlar degerlendirilmis ancak net bir sure alamadik. Bakalim az daha sabir. Allah yardimciniz olsun dostlar.
hocam bu duyum ösym kaynaklı mı.? 32-33 gün olmuş hala okumaları bitirmemeleri nasıl bir saçmalık.
-
@paretowilfredo ösym cuma akşam 17:00 da açıklamayı sever.neyse yolun artık sonlarına geldik,1 ay bekledik,bir kaç gün daha bekleriz.
tabiri caizse 90 dakikayı tamamladık uzatmaları oynuyoruz. -
@sbn98 Evet dostum. 32 33'ten daha uzun surdugu de oldu. Ilk acik uclu sinav Efkan Bey'in doneminde 45 gunde okuyacaksaniz yapalim bu sistemi taahhudu ile yapilmisti. O nedenle 45 gune kadar bir kabullenmislik soz konusu.
-
hala okunuosa kağıtlar, bu hafta açıklamazlar daha, bitecek kontrol edilecek, sisteme girilecek, sıralama yapılacak, ösym ye göre hayli uzun sürecek işlemler bunlar.
-
13421 sayılı linkide yds cevap görünteleme ile doldurmuşlar baska linke kaldı linkçi arkadaşlar
-
son boş linkinde dolduğunu görüyoruz. Gün içinde bakalım neler olacak.
-
@paretowilfredo hocam Aralık Mart arası sınav duyumu var burada yazıldığı üzere, o konuda bilginiz varmı veya olasılık
-
@osenebusene Var dostum. Ancak bu surecten sonra ona yogunlasmak bence daha makul. Yoksa bir hareketlilik var bu dogru.
-
@ugur55 imzalar da olur herhalde
-
@paretowilfredo dostum geçende sana yolladım mesaj için herhangi bir şey öğrenebildin mi
-
Arkadaşlar Kaymakam bir arkadasimin bana söylediği bilgiye göre, toplamda 177 kaymakam açigi varmis. 9 Eylul sinavindakı alimda 160 Kisilik bir alima cikilacakmis. Ama ayirmislar. Muhtemelen en geç Mart ayina kadar max.100 min.60 kişilik bir ilan gelecektir.
-
@daywalkers Hocam 9 eylüldeki alımda 160 kişiye çıkacaklarmış derken?
-
@daywalkers onu bende duymuştum 100+100 alım olacak şeklinde ama göreceğiz bakalım.
-
@daywalkers onu ben de duydum. iki yüz civari bir sınavda alacaklarmış fakat maliye bakanlığı kadro vermemiş bütçe meselelerinden dolayı. onun için iki alıma bölmüşler. mart gibi bir alım daha gelecek gibi
-
@politics06 9 Eyluldeki Sinavda 160 kişilik ilan beklenirken 100 kisi geldi ya. O yüzden bir alim daha olacak demek istedim.
-
@can-mavi aynen kardesim planlama var ancak teyit alamadim. Tekrar sorcam su bi bitsin de.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim sağolasın, sana mesajda duyum kayağını söyledim, o kanaldan gidebilirsen daha net sonuçlara ulaşabiliriz diye düşünüyorum
-
@paretowilfredo hocam kaynak sağlam mi bu hafta zor mu diyorsun yani
-
@torullu29 kaynak sağlam dostum mevcut asama konusunda. Gecen sinavda ve hakimlik sinavinda da paylastigim ile ayni kaynak. Dahasi olursa da yine paylasacagim.
-
@can-mavi Bakalim kardesim ordan bir de isin diger kanadindan sorusturuyorum ikisinden birinden haber cikar umarim.