2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 teşekkürler hocam
-
Ahmrt nohutcunun koy butcesi kabul edilir demis bunu nasil.degrrlendiriyorsunuz sevgili kaymakam adaylarimiz????????
-
@yasaminizleri acaba dogru mu bu haber
-
@yasaminizleri nohutçu dese ne olacak..ortada köy kanunu var
-
@yasaminizleri ya Allah aşkına yapmayın.kanunda direk köy sandığı diye geçiyor nasıl kabul edilsin canım kardeşim.bazen arkadaşlara kızıyoruz ama kabul edilecek (alternatifleri olan cevaplar var örneğin serbest,dalgalı,esnek kur)var kabul edilmeyecek cevaplar var(örneğin15 gün,kamu yararı vs gibi)eğer her cevabın bir alternatifi olsaydı bu sınav elbette kızdığımız 28 netten aşşağısı kurtarmaz diyen arkadaşların dediği gibi olurdu....
-
@orkaraca kamu yararı neden kabul edilmiyor onu anlamadım
-
@fablo alternatifi yok demek istedim cevap kamu yararı başka cevabı YOK demek istedim.
-
@orkaraca dedim heralde bişey kaçırdım eyvllah dostum
-
@yasaminizleri Adam öyle bir şey demedi sallamayin arkadaşlar.
-
@yasaminizleri Adam Aynen şöyle dedi. "Sınavdan sonra arkadaşlar soruyu getirince Köy Bütçesi olabilirmi diye düşündüm. Kaymakam arkadaşimı aradim. Ona sordum. Yok Hocam Köy Bütcesi ile Koy Sandigi farkli seyler dedi." Dedi Ahmet Nohutcu
-
Ahmet nohutcu sizin yaptığınız herşey doğru demiş...
-
@fablo evet hocam facete yorumlamis
-
Arkadaslar ahmet hoca dan canlı olarak bizzat dinledim cevap koy Sandığı bende koy bütçesi yazdım
-
@torullu29 zaten cevabin koy sandigi oldugu ortada net ancak kendisi yorumladi kabul edilebilir dedi koy butcesi
-
@popescu Kardeş nice yaşların olsun inş sonucla birlikte mutlulugun artar.
-
@torullu29 hocam kamu kurumu cevabı ile ilgili bir şey dedi mi
-
arkadas alan kısmındakı yazım hataları sıkıntı olur mu? iç işleri bakanı yerıne.....iç işleri diye ayrı yazdım napıyım olsdu bı kere
-
@tayfuns06 teşekkür ederim, inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@g4z1 hocam kamu kurumu yanlış kabul etmez
-
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 2.girişim oldu. İlk sinavda 65.7 ile 938. Oldum. Bu sefer biraz daha iyi gibi. Bu arada türkçe öğretmeniyim meb de. Türkçe sorularında tek zor olan resim sorusuydu.yoruma açık ve en fazla düşündüğüm soruydu