2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi ben kitaptaki yanlış ifadeyi yazdım oraya, yani kişisel verileri koruma kurumu olacak ama maalesef kişisel verilerin korunması kurumu yazmışlar, il idare kurulunun ilçe idare kurulunun üyelerini eski mevzuata göre sıralamışlar bir sürü yanlış var uzak dursunlar o kitaptan.
-
@sınavzedee tamamdır kardeşim şimdi anladım kusuruma bakma
-
bu haftaiçi hergünün bu saatteleri kritik saatler
-
Link isi uyusturucu gibidir. Bir bulastiysaniz kurtulamazsiniz. O yuzden buralardan bir sure uzak durmak lazim. Aciklanirsa bir sekilde haberiniz olur.
-
@yasaminizleri kabul olur ımkb yi yazmıssınız sonucta
-
@kemoenes ben geçen sene sınava hazırlık yapmadan da pamuk sorusunu biliyordum okuduğum kitaplardan, ayrıca teminat sorusunun yüzde üç olduğu baktığım kitapların hepsinde vardı kardeşim. ayrıca oturup kanundan teyit etmek gerekir, ben bunu yapmasaydım a kadronun kitabına bakarak sınava girseydim hayal kırıklığına uğrayacaktım.
-
Diğer sınavlarda acıklanma tarihine varana kadar ilana çıkan ösym, bugun bir tam bir ay oldu hiç olmazsa ne zaman açıklanacagina dair duyuru paylaş..
-
@mulkiamir kamu spotu ️
-
@s-cihan HOCAM İKTİSATTA ÖDENTİ SORUSUNDA HERKES FARKLI GÖRÜŞLER DİLE GETİRİYORDA ONDAN SORDUM DIŞSALLIK DAHA YAKIN OLMUYOR MU CEVABA AYNI İMKB SORUSUNDAKİ GİBİ
-
@öktem_ilteriş açık uçlu sınav olduğundan belki sonuç açıklanma tarihini açıklamak istememişlerdir.keşke önceden belirtselerdi iyi olurdu.
-
@köykorucusu aynen hocam okunması zaman alıyor heralde ondandır
-
@aliserdar-çetin Anladım hocam,o soruda işin işinden çıkamadım ben ne dersem yalan olur yanıltmayayım sizi:)
-
@sınavzedee eyvallah kardeşim. Ben piyasada önerilen birçok kitabı aldım. Sorunun net cevabı orada olmayabiliyor. O yüzden kesin şu kitap demeyi de uygun bulmuyorum. Kesin şu kitap faydasız demeyi de. Çünkü muhakkak hata çıkıyor. Hatırlıyorum teminat sorusundan sonra facebook'ta, forumlarda yazılan yazıları. 30 yazan var. Bunu kitaba bakarak yazdılar. Kanuna bakarak çalışabilseydiler tabiki yazmazlardı. Onu demek istiyorum. Ben kitaplarda şu hata var bu hata var bu sınav tek harfin bile kabul edilmediği bir sınav dediğim zaman gelen cevap'' dizgi hatası'' baskı hatası gibi komik cevaplar oldu.
-
Arkadaşar artık ödenti sorusunu konuşmayı bırakalım lütfen.Sınavın açıklanmasına 3-4 gün kaldı Allah'ın izniyle.Değil 3 gün 3 ay daha olsa bu sorunun net cevabını bulamayacağız.Daha fazla konuşmanın anlamı yok.Sürekli aynı soruları görmekten gına geldi. Son dönemeçte artık link muhabbeti ve kaçla kapatır muhabbeti olsun forumda,tek keyif veren muhabbetler bunlar.
-
@conmaynard +1 link ve 24 diyorum
-
@kemoenes hocam ben bahsi geçen kitapla başladım hazırlanmaya, yaklaşık bir hafta baktım ve geçmişten gelen tecrübemle o kitabın işe yaramayacağı kanaatine vardım, bir hafta sonra tekrar kitapçıya gittim başka kaynaklara yöneldim ayrıca kitapçıyı da uyardım, dedim ki bakın kitap tavsiyesi isteyen birileri olursa sakın tavsiye etmeyin, gerçi türkiye ekonomisi kısmı kötü değildi idare ederdi ama hukuk bölümü inan bana gerçekten çok kötü, hazırlanmak isteyen arkadaşlar bu kitabı görünce aaa ne güzel işte tek kitapmış, buna bakıp işi bitiririz diyorlar sonra da yazık oluyor emeklerine.
-
@kemoenes bende 24+1 diyorum hocam
-
@sınavzedee orası öyle hocam. Haklısınız. Tek başına asla yeterli değil bana göre. Ama hazırlandığım süreçte gördüğüm kadarıyla birçok kitapta mevcut hatalar. Adı geçen kitapta biraz daha fazla olabilir. Ancak ben hazırlandıktan sonra gördüm ki en sağlam yol kanunlardan. Hatta ona göre hazırlığımı yaptım. Sınav açıklandıktan sonra tam gaz devam
-
Link yok mu arkadaşlar
-
@darısı-başımıza 1 tane var