2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Teşkilat sorusunu hocalara sorarken yalnızca 1-ana hizmet birimleri 2-denetim danışma birimleri 3- yardımcı hizmet birimlerini içeren bunun dışında bi birim içermeyen yapı nedir diye sorun arkadaşlar. Cevabın Bakanlık Merkez Teşkilatı olduğunu söyleyeceklerdir. Aksi hoca adına üzücü olur.
-
@politics06 vesayet denetimi kabul edildi mi hocam ? Hayır. Kitabında yazıyor olur demişti ayrıca.Olmadı.Neyi tartışıyoruz ? İçişleri Bakanı başka Bakanlığı başka.Bunlar puan alacak,doğru sayılcaksa evet bu sınav 27-28 i görür
-
geçen senelerde duyuru vererek mi açıkladılar ?hatırlayan var mı?
örnek olarak:)
DUYURU
(5 Ekim 2017)
2017-YDS Sonbahar Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması......................................................................................................................................................................... -
@mehmed-kemal bakanlık teşkilatı ve merkez teşkilat çok farklı şeyler senin de söylediğin gibi. eğer bu kabul edilecekse içişleri bakanlığı da kabul edilmeli. sınavın bir anlamlı kalmaz böylece.
-
@taromisaki9 Hayır yanlış anladınız ben cevap doğru demiyorum Ahmet hocanın verdiği cevaplar tam anlamıyla doğru olmadığını söylüyorum
-
17.00 den sonraya doğru o linki dolduracaklar ama neyle ilgili bakalım
-
@s-cihan hocam kabul edilmez bence.
-
@politics06 kardeşim zaten tepkim sana değildi.bunları sayarsak netler uçar.yanlışsa yanlış.cumhuriyet’in ilanı diyen adam +1 koyamıyor.hala yok içişleri bakanlığı falan.tmm isteyen istediğini sorsunda kısır tartışma açmaza giriyor artık
-
@fc-real-gdp dpt-kalkınma bakanlığı mantığıyla yazmıştım hocam da imkb-bist oldu artık diye hayırlısı olsun bklm.
-
arkadaşlar a kadro kaymakamlık kitabını aldım konu anlatımlı 2018 için acaba yeterli olur mu yardım istiyorum
-
@myasar021 hayır kesinlikle uzak dur kardeşim.
-
@myasar021 reklam yapmayın lütfen.
-
http://www.osym.gov.tr/?_Dil=1 21. Link ylys ile ilgili heralde başka boş link var mı
-
@s-cihan HOCAM İKTİSATTA ŞİMDİ DIŞSALLIK SORUSU YAZANLAR DOĞRU MU OLACAK O SORUDA MUALLAKTAKİ SORULARDAN BİRİDİR...
-
@myasar021 faydasız olur diyemem. Yalnız konuları bitirdikten sonra özet şeklinde yararını görebilirsiniz.
-
sadece bu kaynaktan çalışacam cunku sıfırım birden yüklenemıyorum hem calısıyorum da sadece bu kaynak yeterli olmaz mı acaba
-
@kemoenes bu forumdaki kaç kişiye en kolay soruyu bile yanlış yaptırdı, yarar kelimesi ile yan yana kullanmayınız lütfen.
-
@köykorucusu şu tarih şu saatte sonuc.osym.gov.tr den öğrenebilirsiniz şeklinde duyuru yapılıyor
-
20.5 Kesin Doğrum Var
7.5 Kesin Yanlişim Var.12 Belirsiz Soruda 5 Dogrum çikarsa Mülakata kalacağimi duşunuyorum.
Belirsizler,
1- 6 Türkçe Soru (Herkes Gibi Fulle yakın bekliyorum)
2 - Istanbul Menkul Kıymetler Borsası
3 - 2005
4 - Esnek Döviz Kuru
5 - Kisisel Verileri Koruma Kurumumu yoksa Kurulu mu yazdim hatirlamiyorum
6 - Dişsallik
7 - Tam DişlamaBiri Bana Kesin Olur Desinde Bir Rahatliim Pls.
-
@aliserdar-çetin Anlayamadım hocam ne demek istedinizi ben imkb-bist olayını sormuştum.