2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@aliserdar-çetin hizmet yerinden yönetim kuruluşları diye olacak
-
@aliserdar-çetin teşekkür ederim
-
merhaba arkadaşlar foruma dün üye oldum, 14,5 alan 7 gkgy olma şansı var mıdır?
-
@popescu Türkçe dahil mi?
-
@politics06 türkçe hariç, bir de kesin yanlış olduğunu düşündüğüm hizmetsel kuruluşlar ve dışlama etkisi gibi cevapları koymadım.
-
@popescu https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.ataaof.com/ow_userfiles/plugins/forum/attachment_2776_54c8f22df0de7_54c8f19c55961_%25C3%25BCnite-9yerinden-y%25C3%25B6netim-te%25C5%259Fkilatlanmas%25C4%25B1.pdf&ved=0ahUKEwjfgOztsuPWAhXEb1AKHSm2Bvg4ChAWCCIwAA&usg=AOvVaw0WZeegu5eoMx-dhXUX8mot Hocam buradan 14.sayfadan bakabilirsiniz hoca açıklamış konuyu.Birkaç yerde daha gördüm hizmetsel kuruluşları kabul olacağını düşünüyorum.
-
@popescu Kapanma seviyesi bu olacak gibi duruyor. 14,5 alan 7 gy-gk 4 Türkçe olması şartıyla en az gelme ihtimali var dediğim gibi bu netlerle kapatır. O dediğiniz soruları yanlış saymanız iyi olmuş, doğru çıkıp puan gelirse ne âlâ.
-
Linkçi arkadaşlar gelişme olursa burdan haber edersiniz.
-
@s-cihan teşekkür ederim, inşallah kabul olur.
-
-
@politics06 @popescu Büyük ihtimal popescu'nun yazdığı aralıkta kapatacak 380-400. arası olur gibi duruyor.
-
arkadaşlar forumda genel intiba 26+1-1 dersaneye giden arkadaşlar dersane arkadaşlarının durumunu, dersanelerin kaçla kapatacağı noktasındaki tahminlerini paylaşırlarsa daha net birşeyler ortaya çıkabilir.. şimdiden katkı veren arkadaşlara teşekkür ederim..
-
@gökbörü benim de düşüncem 4 Türkçe doğrusu ile bu cevapların 380-500 aralağına gireceği yönünde, hakkımızda hayırlısı.
-
Ben tam olarak tahmin yürütemiyorum ama çevremdeki tecrübeli kişiler 25 in üstüne ihtimal vermediklerini söylüyorlar @Ömermuhtar
-
Bugün de unutalım
-
Arkadaşlar 421 numaralı link açıldı... Umarım açıklanır ...
-
Beyler bu sınav 23-24 ile kapatacak hadi taş çatlasın 25 olsun.25 i hayatta geçmez rahat olun.
-
@odaklan25 not: Cuma günü de baya link açılmıştı 404 den 420ye kadar boştu ama 420 YLYS güncelleme için dolmuştu. Sonradan linç etmeyin herkese iyi günler
-
Arkadaşlar ösym'nin duyuru yapmadan sınavı açıklama gibi durumu oldu mu geçmiş yıllarda?
-
link açılmış bir tane