2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@butimar aralık vermişti diye hatırlıyorum.dediğim gibi bu aralıkta 25-28 demişti hatırladığım kadarıyla.sonuçta tutmadı ve daha düşük kapattı
-
yahu Allah askina şu sınav tahminlerinizi kendi yeterlililiginize göre aşağı çekmeye calismayiniz. ben de sınavın 30la kapatacagini düşünmüyorum ama lütfen şu 28-30 lar gördük soyleminizi terkediniz.
-
@hayati-kişisi katılıyorum dostum sana , ben de 25 Doğru nun üzerinde kapatacağını düşünmüyorum ancak bu forumda soru tartistigimiz ," olur mu öyle şey kardeşim yanlış yapmışsın " dediğimiz birçok kişi 28 üstü yapacak hatta 30 u geçenler bile olacak , 28 net 30 net 33 net gökten zembille inmiyor
-
@hayati-kişisi niyetini en basta belli edersen seviniriz cunku artik herkes sabrinin son raddesinde o yuzden
-
@kaya06 Allah amelimi güzel etsin kardeşim. ammeller niyetlere göre. sen canını sıkma vesselam.
-
@hayati-kişisi eyvallah.
-
Birde yarın açıklanıyormuş..
-
Sinavla ilgili soyleyebilecegim seyler; Türkiye ortalamasi her daim asagi yukari bellidir bu nedenle oncekilerden farki olmaz.bu sinavin sinirini daha cok kontenjan belirlemistir. gecen seferkinden farki olmaz sadece daha cok kisi daha istekli hazirlandi o yuzden yigilmalar cok olur. o da 25 bandinda olur ve alan neti kimin yuksekse o ipi gogusler. Cok dar bi aralikta cok uzulen olcaktir kusuratla kaybettigi icin.
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Birde yarın açıklanıyormuş..
Yarın dahil bu haftaiçi aciklanma potansiyeli çok yüksek , yarın öğlenden itibaren link kovalamaya devam
-
@can-mavi sabah başlayalım ya link kovalamaya
-
@kaya06 tahminim alan ağırlıklı 23- 24 , diğer bölüm ağırlıklı da 25-26 kazanır
-
@darısı-başımıza kardeşim genelde link en son aşamada açılıyor o yüzden genelde ogleden sonra link açılıp aksama doğru sonuç geliyor
Gerçi geçen sene idari hakimlik te bir istisna olmuştu aksama doğru link açıldı gece o linkin 2016 idari yargı sınav sonuçları diye başlığı koyulmustu ama ertesi gün aksama doğru açıklanmıştı -
@can-mavi peki kardeşim
-
@can-mavi katiliyorum ben sana ama ben sinav haddini arkadaslarin yaptiginn tersine arttirdm gun gectikce. Ilk gunler okudugumda ne derlerse desin arkadaslar anca 23 24 dedim ama baktimki herkes kendince iyi yapmis o yuzden garanti olsun 25 dedim
-
@kaya06 valla kardeşim 3 yıldır sınav mülakat koşturmacasindayim ki bunların arasında hakimlik sayıştay gibi sınav ve mülakatlar da var , sınav sonuçları açıklanınca ya kadar forumları okusan herkesin doğru sayısı yüzde 90 , ama sonuç açıklanınca itiraz edecemler başlayacak , haklı olarak bu ne biçim sınav hakim kaymakam böyle uyduruk sınav ile mi alınırlar başlayacak vb . Ama sonuç yine aynı , ornegin geçen yıl idari yargida forumlarda öyle doğrular ucusuyordu ki kendi hesapladım doğrularımla bırak ilk 600 e girip mülakata kalmayi ilk 1000 e bile girmem imkansız görünüyordu , sonuç bi açıklandı hemen hemen tahmin ettiğim doğru sayıları geldi bana bi bakmissin 140 kusuruncu olmuşum , keza ondan bir önceki hakimlik de öyle sonuçlar açıklanmadan önce ilk 1000 e girmem imkansız ama sonuçlar açıklanınca bi baktım 110 küsürüncuyum, birtek bunlar değil merkez - taşra uzmanlık sınavlarında da böyle
-
@kaya06 anlayacağın bu da böyle olacaktır
-
Asil mevzu kacla kapatacagi vs degil insallah bu necip Millete layik evlatlari kazanir.
-
@kaya06 amin ınsallah kardeşim
-
@kaya06 ben net olarak değilde gecen seneye göre 1 2 puan artacağı düşümcesindeyim
-
@beratkarahanlı mantikli kardesim