2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bugun yarin sinav aciklanacak ilk gunku gibi ayni sorulari tartismaya calisan arkadaslardan soguyorum ve onlari kiniyorum
-
@bfroki ben mi yanlış anlıyorum ama resimde referans dönemdeçalışanlar ile işsizlerin toplamı işgücü diyor.yani bu işsizlerin(çalışmak istemeyenler dahil)toplamından bahsetmiyor mu? Bu arada benim aktif nüfus cevabım buraya göre yalan oluyor..
-
@yasaminizleri yapmayın tartışma yok.sadece fikir alışverişi.
-
@bfroki sevgili arkadaşlar bu soruyu görünce dayanamıyorum atlıyorum hemen:) Şunu belirtmek isterim,çalışan,çalışmak istemeyen bunların cevabına bakmak için soruda yaş verilmesine gerek yok.Yani 15 yaş ve altı zaten bu kitleye dahil edilmez o yüzden soruda öncelikle 15 yaş üstünü aramak gerekiyor bunun sonucunda "kurumsal olmayan çalışma çağındaki nüfus" ve türevleri en doğru cevaptır "bana göre"
-
@orkaraca Dostum aynı siteden işsiz tanımına da bak.İş aramayanlar dahil değil bu tanıma.Bu arada artık soru tartışmayacağım diyorum ama görünce dayanamıyorum
-
-
@orkaraca yapmayin demissin ama kardesim birazdan gorursun kartel mi ahlaki riskmi tartismasi basliyacak 1 aydir alistik artik sonuca varaalarda onlarda kurtulsa bizde
-
@yasaminizleri özür dilerim izin almayı unuttuğum için bir izin kağıdı karalar mısın bana neyi konuşacağımın yazılı olduğu şimdiden teşekkürler..,
-
@bfroki hocam daha önce bir arladasın guzel bir önerisi olmustu. Sürekli aynı kişiyle aynı soruları tartısıyosunuz isterseniz forumda yeni bir baslık acın o soruları tartısmak isteyenler yorumlarını yapsınlar. Elestiri olarak algılamayın sadece bir öneri çünkü insanlar şuan sadece sonuclara odaklanmıs ve bu tartısmadan sıkılmış durumda
-
@snotz benim de alan 16,5 gkgy 9 türkçesiz ekler misiniz
-
@keynes69 soru tartışan tartışır sınav sonucu link bekleyen bekler bir konu konuşulmak zorunda değil yazmak isteyen yazar sorular hakkındaki düşüncelerini görmezden gelinebilir bakmayınız, atlayınız o yorumları efendim insanları belli bir kalıba sokamazsınız arkadaşlar...
-
Link hakkında bi gelişme var mi arkadaslar
-
@yasaminizleri, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bugun yarin sinav aciklanacak ilk gunku gibi ayni sorulari tartismaya calisan arkadaslardan soguyorum ve onlari kiniyorum
'soğuyorum' derken, eee ? soğsan ne olur soğmasan ne olur arkadaşım,
bırakın kendinizi forumun otoritesi ilan etmeyi, burası forum forum anlayın artık şunu, sadece sonuç beklemek için buradaysanız arama motoruna ösym yazıp ilk çıkan linke tıklayın, hatta orası duyum filan değil kesin bilgiler içeriyor.
sınav ile sonuç arasındaki dönemde tabiki soru da tartışılacak yorum da yapılacak. herkes saygı ve terbiye çerçevesinde Kaymakamlık ile ilgili olmak şartıyla soru,görüş,öneri,meslek deneyimi,hazırlık deneyimi,kitap,kaynak vb. hertürlü şeyi konuşur. eğer ki katılmak istemediğiniz bir yorum yazılıyorsa siz dahil olmayın, bazıları soru tartışırken bazıları mülakattan bazıları ise daha başka sorulardan konuşabilir, forumda sayfa limiti mi var ki sınırlayıcı olalım (saygı ve terbiye çerçevesinde olmak koşuluyla) -
Tus açıklanmış sanırım arkadaşlar beklediğimiz linkle bi bağlantısı var mı onla dolmuş olabilir
-
arkadaşlar benım bu sınavı 3. deneyişim . ben forumlarda kazanabilecek netlerin bu akdar fazla oldugu bir donem daha gormedım . Yüksek kapatırsa şaşırmayın .
Burda her kim netini soylese buda kazanır dıyorum . -
ahmet nohutcunun sınav sonrası soylediği ve güya fazla bulunan 27-28 net tahmını forumun %90 ı yakalamıs zaten .
forum komple mulakatta herhalde -
@oflu61 senin dediğine göre 50. Sıradan yukarısı kazanır hatta 45 'ten yukarısı
-
Foruma giren tüm kardeşlerimiz az çok beklentisi olan insanlar. Netlerin belli seviyelerde olmasına şaşmamak gerekir. Hayırlı cumalar.
-
Su an 4 tane link acik ama aciklanmaz bugun de
-
@darısı-başımıza oyle gozukuyor .
biraz daha yukarı cekip net sınırını 30 yapayım diyorum . oda pek gercekci gelmıyor . zaten en tepedekiler 35 yapmıstır desek 350 kişi 5 soruda sıkışıp 30 la kaptmaz herhalde .