2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yasaminizleri hocam kitap yazma işini çok hafife alıyorsunuz bence.
-
@politics06 insallah hocam bir hoca vardir gozlerinde UMUT gorursun bir hoca vardir gozlerinde DOLAR tek fark bu aslinda
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@giovani kardeşim kısa ya da uzun araştırma yaparım ya da yapmam, bu seni ilgilendirmez, kitapla ilgili fikrini yazarsın olur biter, bu fikirden sonra insanlar o kitabı alır ya da almaz, bu da seni ilgilendirmez, bu kitabı hayatında ilk defa görmüş birine bu konuyla ilgili eleştiri yapamazsın, kaldı ki kitabı göreli daha 45 dakika olmuş ne ara araştırma yapacağız, kaldı ki herkes sınav sonuçlarını bekliyor değil mi? ben bu kitap harika demedim, sadece düşünüyorum dedim ve bu da seni ilgilendirmez. Bilmem anlatabildim mi?
Kimseyi ilgilendirmez. Neyse en azından öğrenmiş oldunuz. Başarılar.
-
@kemoenes Şu sonuçlar açıklansın duruma göre bakalım güzel bir çalışma yapalım hocam
-
Sevgili dostlar, artık şu soru ekseninde dönen tartışmalara son verelim. Sonuçlarımız geliyor onlara odaklanalım lütfen..
-
@politics06 aynen hocam.forumda çok değerli arkadaşlar var. ben inanıyorum güzel bir organizasyon ile güzel şeyler ortaya çıkacak.
-
14.protokol sorusu AİHS 59.madde 2 "" Avrupa Birliği bu Sözleşme’ye katılabilir" şeklinde geçmektedir.
-14.protokolun madde17/3...Madde 17
Sözleşme’nin 59. maddesi aşağıdaki gibi değiştirilmiştir:
1- Aşağıdaki gibi yeni bir 2. fıkra eklenmiştir:
2- "Avrupa Birliği bu Sözleşme’ye katılabilir." şeklinde yer almaktadır.Yani bu soruyu kitaplardan ziyade protokolleri okuyan not alan yapmıştır.
Ben bilmiyordum 14 yaptım, sildim -
@kadir-karasu hosgeldin dostum
@littlepareto güldürdün :))
-
Ben Kadir KARASU. Burada bulunduğum tek ad "kadir.karasu" adlı olandır. İlkesel bir tutumla sayfaya yazmamak yönünde bir tercihim olmuştur. @kadirkarasu06. Bu kişi kim,ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben değilim. Sınava emek vermiş ve ümitle sonuç bekleyen arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.
-
@paretowilfredo pareto geldigine gore aciklaniyor bugun diyebilir miyiz
-
@kadirkarasu06 hatırı sayılır eskilerden kadir kardes... seni görünce gecen seneye gidiyorum uzaklara dalıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hoş geldin.
-
@giovani ben her zaman bir şeyler öğreniyorum sen dert etme, ama keşke sen de bir şeyler öğrenseydin şu yazdıklarımdan.
-
@fc-real-gdp hocam tabiki kitap yazmak kolay degil farkindaysani tek basima yapmayacagimi burada gonullu arkadaslarla yapilabilecegini belirttim ne kadar zor olursa olsun emek harcadiktan sonra yapilamayacak birsey yoktur
-
@kadir-karasu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
rada bulunduğum tek ad "kadir.karasu" adlı olandır. İ
Valla kardeşim ben de foruma artık yazmayacağım diye bir karar almıştım seni görünce dayanamadım. Fake hesapmış :S
-
Kadir karasuyu memurlardan bilirim ;
1.derece üstaddır
-
@paretowilfredo hocam duyum falan var mı ?
-
@yasaminizleri o hocayı oldum olası sevmem, en ufak eleştirede gruptan atan, 3-5 şakşakçısı olan biri ama şunu belirteyim. Hazırlanan arkadaşta bir zahmet kanuna baksın. Tamam kitapta hata olmaması gerek hemfikiriz ama birazda kişi kendinde aramalı.
-
Dostlar sordugum sekliyle gecerli halen. Pazartesi en gec sekilde su an en son duyurdugum gibi. Yeni gelisme olursa aktaracagim
-
@paretowilfredo hoş geldin @kadir-karasu sen de hoş geldin üstadım
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@giovani ben her zaman bir şeyler öğreniyorum sen dert etme, ama keşke sen de bir şeyler öğrenseydin şu yazdıklarımdan.
Yine de kırdıysak affola. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.