2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@gonzaloluca Çok zor hocam, alternatif çizemiyorsun, insanlara derdini anlatamıyorsun, bölünemiyorsun, idealinden vazgeçemiyorsun, zaman geçiyor hayatını kurmak zorundalığı çevre tarafından ağır derecede hissettiriliyor...
-
Sınav ÖSYM takvimine düşmüş dostlar, hayırlı olsun.
-
@babil hadi hayırlısı
-
Hayırlısı olsun
-
hayırlı olsun arkadaşlar
-
evet arkadaşlar hayırlı olsun. ösym sınav takvimine de girdi. yakında ilan da gelir. ders çalışın ders
-
Kursa gerek var mi?Gecen sinavda kazananlar neler yapti hangi kaynaklar klasik sinav.
-
@zenginmemur kursa gitsen de gitmezsen de çok çalışman gereken bir sınav. bu yüzden eğer evde de ben dersimi çalışırım diyebiliyorsan otur evde çalış derim. yok ben evde verim alamıyorum diyorsan kursa git. her zaman kurs faydalıdır. sana katkısı olur. evde çalışıp da kazanan çok var, kursa gidip de kazanan var.
-
@Kaydı-Silinmiş hukuk mezunuyum iktisat konusunda napabilirim yardımcı olur musunuz
-
@Es-es iktisat mezunları nasıl hukukta zorlanıyorlarsa sen de iktisatta zorlanırsın. ama gözünde çok büyütme. 1 tane çok zor soru geliyor geri kalanı yapılabilecek düzeydedir. iktisat için söylüyorum tabi. iktisat temeliniz yoksa zeynel dinlerden başlayın çalışmaya.
-
Tabii ki de hukukçular iktisat yapamayacak. Koskoca iktisati 2 ayda bitirme hayalleri kurmayiniz. hakimlik filan calisiniz siz
-
@Mimar güzel kardeşim sen niye felaket tellalı gibi milletin üstüne çöküyorsun heveslerini kırıyorsun yorumların genelde bu tarzda oluyor dikkatimi çekiyor
-
@Mimar Rakip elemek buna denir
-
@FreeBoY dostum kimseyi sahsi hedef almıyorum. Herkes alanindan atanmaya calissin benim derdim bu . Bize nasi hakimlikte kota uygulaniyosa bu arkadaşlara da uygulansin
-
@Mimar Sen "Mimar" olarak 2 ayda iktisadı bitireceğini mi düşünüyorsun ? İnsanların şevkini kırmaya çalışıyorsun.
-
@Sucuklu_Oralet Ben senelerimi verdim bu ise ama Siz yenisiniz galiba ! Kimin ne oldugunu bilmeden konusmayiniz
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Eylül'de öngördüğümüz sinav tarihi netlesti cok sukur. Insallah hayirli bi sinav donemi olur. Allah yâr ve yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo hocam artık idari hakimlik için bir haber bekliyorum . Bayramda kapaliydiniz:)
-
Arkadaslar ahmet hocam kaymakamlık kampının daha geniş oldugunu söylüyor kanunnameye göre , kullanan arkadasların yorumunu alabilir miyim?
-
Hepimize hayırlı olsun Rabbim vatanımıza laiki ile görev yapanlardan eylesin.