2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@adamsimit SİZE KATILIYORUM..
1986 imkb nin tarihi dönüm noktaları
Ocak: 3 Ocak'ta Cağaloğlu'ndaki binada alım satımın başlaması. İlk işlem günü. -
Arkadaşlar imkb yi net sayarsaniz hüsrana ugrarsiniz bi kere 1985 de kuruluyor soruda 1986 da diyordu ve sorunun cevabı çok net kamu yatırım ortaklığı idaresi yani günümüzdeki ozellestirme idaresi
-
@MULKİ O sorunun cevabı manipülasyon neden o kadar derin düşündünüz ki
-
@kaymakamadayı zaten o tarihte başka alternatif kurum yok yani soru cok açık tartışmalara anlam veremedim tartışılması gereken başka sorular var bence
-
2015 sınavı kaçta kapandı
-
@adamsimit siz önce 3 Haziran 1986 tarihli Resmi gazeteyi okuyun 13.madde soru kökü zaten ölçü sen ben değil kanun ve imkb kit hisselerinin satisinda şuan bile yetkili değil rüyadan uyanın
-
@kaymakamadayı tamam
-
@vaner 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar imkb yi net sayarsaniz hüsrana ugrarsiniz bi kere 1985 de kuruluyor soruda 1986 da diyordu ve sorunun cevabı çok net kamu yatırım ortaklığı idaresi yani günümüzdeki ozellestirme idaresi
hocam hala aynı şeyi yapıyorsunuz. imkb 85'te kuruldu olmaz diyip 84 te kurulmuş olan kamu ortaklığını cevap kabul edebiliyorsunuz. ilginç.
-
@vaner kurum olarak sormadılar öyle olsa senin dediğin doğru ama adamlar kuruluş olarak sordu.
-
@adamsimit Bende dışsallıkla ilgili birşey olacağını tahmin ediyordum ama bu tanımı gördükten sonra cevap budur ancak soruda sözleşmeden bahsetmediği için ösym nin hatalı sorularından biri daha.
-
@Göktürk kime yetki verdiği kanunda yazıyor zaten aynı kanunu değiştirmişler dediğiniz gibi 84 te kuralana 86' da yetki vermiş kanun
-
Esas soru belediye üniversite sorusuydu tam muallak
-
Bu sorunun cevabi imkb değil her şeyine bahse varım biraz mevzuat okursanız konuyla alakalı görürsünüz imkb olmadığını
-
@vaner 86'da yetki vermesi o tarihte kurulduğu anlamına gelmez. ben başından beri imkb olmayabilir diyorum o ayrı konu ama daha net olan bişey varsa kamu yatırım ortaklığı idaresi de değil. siz "çok net cevap bu" dedikçe şaşırıyorum.
-
@Göktürk peki siz onu net sayin başarılar
-
@vaner ben onu başından beri yanlış sayıyorum ki konumuz bu değil
-
@Emirkym Okuduğum kaynaklarda hiç bir fark göremedim.Sabit ve esnek/dalgalı gibi ayırmak daha doğru.Dalgalı kur/esnek kur aynı fakat özellikle bir çeşidini sorarlarsa bu cevaplar genel olur.Yönetimli dalgalanma(kirli dalgalanma,temiz dalgalanma) veya serbest dalgalanma. Çok gereksiz bilgiler vermiş olabilirim kusuruma bakmayın. o sorunun cevabı dalgalı kur/esnek kur olmalı. Bu iki cevabın da kabul edileceklerini düşünüyorum. ÖSYM'de benim gibi düşünüyordur umarım.
-
@Rorschach159 Bak ya Olabilirliği yok değil
-
@vaner ya Allah aşkına yeter vaner kardeşim.Bir fikre sahipsiniz tamam saygı duyuyoruz ama ısrarla kabul ettirmeye çalışmak olmuyor.Yaklaşık 3-4 defa aynı şeyi yazmaktan sıkılmadınız mı Allah aşkına.Sizce imkb değilse konu kapanmıştır sizin için.Uzatmanın bir faydası var mı?
-
@uzmanyardımcısı o,6 katsayısı zaten soru sayısına yedirilmiş durumda onun bir önemi yok.