2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@FC-Real-GDP vallahi dostum yazdığım yazı bana ait değil belirttiğim gibi bir arkadaş mahfi hocaya sorduğunu ve bu cevabı verdiğini belirtmişti bekleyip göreceğiz artık
@conmaynard şayet cevap oysa haklısın kardeşim bakalım hayırlısı
-
@adamsimit Tedavüle çıkmasının anlamı kullanılmaya başlaması demek zaten.:upside_down:
-
@onuktekin tedavüle çıkmak görücüye çıkmak yani hali hazırda basılıp bekletilmek yani 2006 yi beklemek yani 2006 da ele değmek
-
@makif34 2015'i bilmiyorum ama 2016 72 ile kapattı galiba.
-
@adamsimit 31 Ocak 2004te sıfır atılmasını öngören kanun çıktı 1 sene içinde yeni paralar basıldı 1 Ocak 2005te tedavüle girdi
-
@onuktekin hocam bu basari listesi elinizde var mi acaba?
-
@conmaynard Eyvallah haklısınız
-
arkadaşlar iktisattaki soruyu mahfi hocaya sormuşlar, dışsal ekonomiler/Dışsallık cevabını vermiş. Şimdi bu dışsal ekonomilerle Dışsallık aynı anlama mı geliyor.
-
@adamsimit Tedavüle çıkarmak dolanıma sokmak demektir.Hali hazırda bekletmek değil.Onun adı olsa olsa para basmak olur. 2015'de 2 parada piyasadaydı.Para basmak da olmaz olsa olsa Rezerv olur ama o da karşılamaz.
-
@makif34 2015 79 ile kapatmıştı
-
@vaner "özel şirket nasıl kitleri satıyor" dediğiniz için öyle dedim.Diğer dediklerinize büyük oranda katılıyorum.
-
@bsra 2016 hakkknda bilgi ya da listeniz var mi
-
bi tane uzmanlik tezi buldum.şoyle basliyo " çalışmamin konusu kamu isletmelerinin ozel sektore devredilmesinin 24 ocak kararlari dogrultusunda 1986 yılında IMKB'yi kuran turkiyede yapilan ozellestirmeler ile devlet kontrolunun azaltilmasi hedeflenen finans piyasalarinda ne gibi bir etki olusturacagidir"
-
@vaner yanlış anlamayın haklı olduğunuz noktalar var gerçekten.Bencede tarih yüzünden soru kamu ortaklığı idaresine daha yakın ama soru kökü sınavda bize imkbyi işaret ettiği için onu yazdık.Kimin cevabı hakkaniyete uygunsa o kabul edilir inşallah.
-
@conmaynard bu konudaki mevzuat tarihini okudum soru ozellestirmeyi anlatıyor kit hisse satışı bütün ozellestirme kanunlarinda hisse satışı şeklinde geçiyor 1986'dan dolayi imkb aklima geldi ama ozellestirmeyi anladim ben soruda ve imkb yazmadim
-
Simdiki4046 sayılı kanunda da geciyor hisse senedi borsa ya da direkt satış yoluyla yApılır diyor burda satışı imkb yapıyor anlami çıkmıyor
-
@kaimoğlan mülakat sonuçlarının olduğu bir liste vardı. Bulabilirsem size göndereyim.
-
Vaner bu saatten sonra yapacagin beklemek biz burda toptan "tmm vaner dediğin doğru krds" desek ne haneden bir net eklenir nede çıkar cevabı ÖSYM verecek pek tabi.buda hatırlanan cevaplarda bulunan tahmini net sayımızda belli olur.diger sorulardada bu geçerli .
-
-
@OseneBuSene amacım doğruya ulaşmak zaten bu soru ile kazanma gibi durumum yok