2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@fetih1453 hocam benimde idari teşkilat 2-2
insan hakları 3-1
tr ekonomisi 3-1
mah idareler 3-1
idare 3-3
anayasa 4 0
iktisat 1 5 1 doğru dediğim de tartışmalı
türkçedende 4 ya da 5 d bekliyorm
tarih 2-0
idari yapı 2-2 -
@aliserdar-çetin 25 ten fazla hocam bu tabloya göre
-
bende imkb yapmıştım ama cevap toplu konut ve kamu ortaklığı idaresi
-
@suigeneris88 hay sen çok yaşa şükür kanunu okuyan biri var
-
@vaner hocam problem o değil soruda özelleştirme ibaresi geçiyor muydu ?
-
@makif34 Kardeşim dualarını eksik etme. elimizden geleni yaptık. Allah'ın izniyle çıkarız dereden. Senin durumun nasıl. Netler iyi mi?
-
özelleştirme geçiyordu eminin hisse stışı ve özelleştirilmesi yazıyordu kesin cevap arkadaşlar bu sorudaki tartışmayı da bitirelim ne yazıkki bnde imkb yaptım
-
@kemoenes iki kere idari yapı yazdım hocam sonuçlar bu şekilde inşallah umudumuz kaybolmaz bu sonuçlarla mülakata kalma şansımız olur yanlışlara rağmen
-
@aliserdar-çetin inşallah hocam kalırız mülakata sizce gelir mi bu arada bu sonuçla birkaç arkadaşa sordum ama yinede emin olamıyorum bekledikçe
-
@suigeneris88 geçmiyordu diyenler var facebook'ta o yüzden sordum kardeşim
-
@kemoenes kit hisse satışı geçiyordu zaten ozellestirme kanununda hisse satışı ozellestirme demek 4046 sayılı kanunu okuyabilirsiniz
-
@kemoenes bu sorunun üzerinde çok durdum sınavda ''hisse satışı ve özelleşitirilmesi için'' ibaresinden adım gibi eminim
-
@vaner hocam kanun diyorsunuz devamlı ama ben başka bir şeyden bahsediyorum. Sorudan bahsediyorum.
-
@kemoenes hocam soruda kitlerin hisse satislarini kim yapar diyordu
-
@suigeneris88 eyvallah kardeşim. Ben pek hatırlamıyorum. O an mantıklı gelen İMKB idi onu yazdım.
-
@vaner anladım hocam. Yalnız nohutçu hoca da imkb yazmış doğru cevaba.
-
Bir iş kurmak veya faturalarınızı ödemek için bugün acilen bir krediye ihtiyacınız var mı? Çok mutluyum, çünkü şimdi (tombradinvestment(at)gmail.com) üzerinden bir krediye ihtiyacınız varsa, Bay Tom'dan bugün ona borçlu mektubumu aldım
-
3 defa mülakat görmüş 2015 sınavında da ilk 5 içinde yer alan birisİ olarak kendi iktisat ve Türkiye ekonomisi cevaplarımı vereyim. en azından bi fikir oluşmasına vesile olur.
Türkiye ekonomisi
- 2005
- İstanbul Menkul Kıymetler Borsası
- 1946
- Esnek kur rejimi
İktisat
- 450
- 5
- 0,8
- Ters seçim
- Dışlama
- Aktif nüfus
-
@Mehmed-Kemal teşekkür ederiz hocam. TR ekonomi 2005 hariç sizle aynı cevaplar gelirse 25.5 oluyor. Belki diyorum. Allah'tan ümit kesilmez.
-
@kemoenes nohutcu hocanın alani değil ikincisi soruyu yanlış soruyorlar birçok arkadaş satıldığı yer anlamış o mantıkta yanlış çünkü ozellestirme kanununda borsada ya da elden hisse satışı yapilir diyor