2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Rorschach159 Jellinek'tir
-
@Göktürk hocam inceleme firsatim olmadi kaymakamlik kampini. Ama elimde Nohutçu'nun 2017 9. Basım kanunnamesi var. Orada işlenmemiş referandum sonrasi yururluge giren degisiklikler. Siz yine de anayasa eşliğinde çalışın isterseniz. Ben öyle yapıyorum. Mesela kitapta anayasanın filanca maddesi diye geciyorsa hemen anayasayi acip bir degisiklik var mi diye bakiyorum. Varsa kitaba işliyorum. Daha akilda kalici oluyor
-
@aycan Bi dursaydın bi nefes alsaydık hocam Bravo cevap doğru
-
@Rorschach159 ömrüm boyunca bu sorunun sorulmasını bekliyormuşum gibi oldu ama görünce dayanamadım teşekkür ederim
-
Daha önce iki kez girdim bu sınava. Param olsa yine girerim ama şartlar el vermiyo:) girecek herkese başarılar dilerim şimdiden. Anlaşılır bi şekilde ve boşlukları taşırmadan yazın:)Aşırı zor bi sınav değil ama ciddi dikkat gerektirir.:girl_tone1:
Ha bide Türkiye Cumhuriyet(i) Merkez Bankası değil Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası imiş:)) ben sınavdan sonra öğrenmiştim. Sizin şimdiden aklınızda bulunsun;) -
Hakları 1.kusak 2.kusak 3. Kuşak olarak ayıran .... .....
Bir katkıda benden olsun kiymetimi bilin bir grupta idare hukukunun bir ilkesini Latince yazılışını soruldugunu gördükten sonra ((:
-
Arkadaşlar değerli görüşlerinize ihtiyacım var.Türkiye ekonomisi için Yasin Çobanı mı Tufan Sameti mi tercih etmeliyim? Aynı soruyu iktisat için de sormak istiyorum.Tufan Samet mi Yüksel Bilgili mi?
-
@krtdtl hocam ben Tufan Samet hocanın Türkiye ekonomisi kitabını kullanıyorum ilk kez dönüyorum ve bence tek kelime ile harikulade.Çok akıcı bir dili var ve okurken seni boğmuyor,tavsiye ederim.
-
https://yadi.sk/d/cEgRSGJFxgYEX/hepsi bi inceleyin ihtiyacınız olan kaynak vardır belki
-
@FreeBoY Nasıl bi arşiv yaptıysam hepsi var bende atandığım gün yandex hesabımı miras bırakıcam birine tüm kitaplar var
-
@OseneBuSene Karel Vasak
-
-
@FreeBoY kardeş çok sağol paylaşım için Allah senden razı olsun.Böyle bir kaynak başka yerde yok.İnan ki büyük bir sevap bu yaptığın.
-
@omeroztemur4459 Allah senden de razı olsun dostum işine yaradıysa ne mutlu
-
@sofuoglu Teşekkür ederim.
-
İktisat için yorumu olan var mı? Kitapların siparişini vermek istiyorum bir an önce karar veremedim :slight_smile:
-
@krtdtl iktisati çok kötü olan biri olarak yüksel bilgili mikro ve makro konu anlatımını aldım gayet güzel akıcı anlaşılır . Tavsiye ederim : )
-
Arkadaşlar başvuru yapabilen varmı? aşvuru bugün başlıyor ama başlamadı gibi görünüyor.
-
@hll hayır başvuru gözükmüyor
-
Bugün a kadronun kitabı elime ulaştı tekrar için çok güzel anlaşılır kitap tavsiye ederim.