2017 Kaymakamlık Sınavı
-
İlk defa girenler, 40 soru demesi sizi yanıltmasın; bir soru bazen 2-3 ayrı şıkka bölünüyor.
-
Araliktaki sinava giren arkadaslar soykirim sorusunun cevabi asagidaki gibi miydi hatirlayan var mi?
Gruba mensup olanların öldürülmesi;
b) Grubun mensuplarına ciddi surette bedensel veya zihinsel zarar
verilmesi;
c) Grubun bütünüyle veya kısmen, fiziksel varlığını ortadan kaldıracağı
hesaplanarak yaşam şartlarını kasten değiştirmek... -
O araya o cevabı ne kadar zor ilk defa soru çözmeye başladım moralim bozuldu ya bu kadar zorlanacağımı tahmin edemezdim resmen yazamıyorum cevabı ne önerirsiniz?
-
@username7 yok hocam uluslarası ceza mahkemesinde ki suçlar sorulmuştu
-
@Rorschach159 sorma... Bende kısaltarak yazmaya alistim
-
@mg_ Unutmuşum teşekkür ederim.
soykırım
insanlığa karşı suçlar
savaş suçları
saldırı suçlarıBöyle yazilmasi gerekiyordu sanirim
-
Arkadaşlar başvuruda yabancı dil kısmını yabancı dil bilmeyenler boş mu bırakacak?
-
@aycan :raised_hand_tone2: Teşekkür ettim. Ben de sipariş verdim. Hayırlı çalışmalar...
-
arkadaşlar ağustos celp döneminde askere gidecekler başvuruda askerlik durumunu ne seçiyorlar?bana hiçbiri uymuyor şimdi:)
-
Sorumu tekrarlıyorum,
Arkadaşlar başvuruda yabancı dil kısmını yabancı dil bilmeyenler boş mu bırakacak? -
@Dolaylı-tümleç 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Sorumu tekrarlıyorum,
Arkadaşlar başvuruda yabancı dil kısmını yabancı dil bilmeyenler boş mu bırakacak?Tabi ki hayır, acilen bir dil öğrenmen lazım çünkü dil bilmeyen kaymakamlık sınavına giremiyor. İsterce taice olsun, dil şart. Bende iki dil var mesela, birisi büyük birisi küçük Kardeşim şakama kızmazsın inşallah. İngilizce yap geç. Tamamen formalite. Hayırlı cumalar.
-
@polisiye-roman hadiii,o kadar da çalışmıştım sınava şimdi boşa mı çalıştık yani Peki boş bıraksak olur mu?
-
@Dolaylı-tümleç olur hocam ben ingilizce bilmeme ragmen bir belgeye dayandiramadigim icin bos biraktim sorun olmadi.
-
askerlik çağındaki fidan delikanlılara bir daha soruyorum ağustos celpciler ne yaptığınız askerlik durumunu çabuk cevap verin:)
-
@FreeBoY polise yakalanma takıl kardeşim : ) cüzi bir kaçak parası ödersin . Otur sınava calis : )
-
@FreeBoY arkadaşım, muayeneye gitmezsen askerlik şubesi suç duyurusunda bulunuyor ve yakalama kararı çıkıyor, yani görüldüğün yerde askere alınman için aranır vaziyette oluyorsun. Sınav, açıklanması, mülakat zamanı, mülakatın açıklanması derken 4-5 zaman geçecek. O yüzden sen sınava başvurup paranı yakma, bu durumda mülakattan geçsen bile göreve başlatmazlar çünkü tecilin dolmuş.
-
*4-5 ay
Düzeltme -
@polisiye-roman beyler yanlış anladınız ya da ben yanlış anladım:)tecili kendim bozmuştum şu an yerimin belli olmasını bekliyorum yarı asker sayılırım yani:)ama başvururken yapıldı ertelendi falan var ben hangisine giriyorum:))boş bıraktım orayı sorun olmaz acemiliğe denk gelsede giriliyor falan diyorsanız iyi yoksa para yatırmayalım
-
@FreeBoY Tecil bozulduysa statünüz asker görünüyordur şuan. ordaki seçeneklerin hiçbirisi size uymuyor Ne tecil ne muaf ne de yapmış olmak 3üde degil. Yani basvurmayin bence para bosa gider.
-
@FreeBoY kardesim ösym yi ara bence en saglikli bilgiyi oradan alabilirsin.