2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@öktem_ilteriş aynen bi arayalım bakalım
-
Evet, ben tecil süren doldu sandım. Bu durumda sınava girmen boşuna, çünkü mülakata girdiğinde askerlikle ilişkin olmaması gerekiyor, arşiv araştırması formunda askerlik bilgileri yazılıyor, tecilli, muaf, yapıldı, şeklinde değilse yani halen askersen ataman yapılmaz. Umarım uzlaşı sağlamışızdır
-
@FreeBoY askeri inzabat olayı kalktı polise yakalanırsan askerlik şubesine git derler en fazla ondan dolayı 17sinde maraş tezsiz var ona başvurabilirsin
-
@polisiye-roman saçma değil mi dostum ya bunlar mülakatı ileri tarihte yaptılar diyelim şubat hatta mart gibi ee bende bitirdim geldim o zaman ilişkim kalmamış oluyor?sonuçta mülakat tarihi hiçbir zaman belli olmuyor ki ülkede:)
-
@FreeBoY ösym yi arayınca sonucunu bizimle de paylaşır mısın
-
@FreeBoY kardeşim nasıl biliyorsan öyle yap, mülakat tarihlerinde askerde olursan demek istediğimi anlarsın. Kolay gelsin.
-
@Çetin tamam.kaymakam adayları şubesi ile hafta içi görüşüp anlarız sonucu
-
@polisiye-roman nasip bakalım kardeşim hafta içi bi arayalım.teşekkür ederim yorumun için sana da kolay gelsin
-
@FC-Real-GDP 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@giovani erdal ünsal'ın makro ve mikrosu sınava 2 ay varken bitmez ve fazla ayrıntı gelir diyorsunuz ama yazdığınız onca kanun, kitap vs 2 ayda nasıl halledilecek. benim kabaca 6 ayımı alır saydıklarınız
çok sistemli bir çalışmayla halledilir. ben bu yönde tecrübe edindim, tercih sizin
-
Arkadaşlar birşey sorucam
1.Tr ekonomisi yasin çoban kitabında 8. Ve 9. Bölümlerdeki konulara bakmaya gerek var mı?
2.idare hukukunda idari yargılama dahil değil demi ?Birde anayada hukukunda YARGI kısmı dahil mi : )
-
@Semihylc 1982 Anayasasında ne varsa sorumlusunuz İYUK yok diye biliyorum bende
-
Size tavsiyem ayrıntıda boğulmamanız.
-
........
-
@Nizâmülmülk öncelikle isimlerimizin aynı olması dikkatimi çekti Herhangi bir disiplin cezası almadıysan sorun olacağını düşünmüyorum, yolun açık olsun kardeşim..
-
Arkadaslar Selam
Benim kafama takilan bir sorum var.. kaymakamlik icin, aof mezununun mulakatta eksisi olur mu
-
........
-
@Nizâmülmülk estağfirullah kardesim aynı devlet adamından esinlenmiş olduğumuzu görunce bu durum hoşuma gitti.
-
@onurh şu ana kadar konuşulan aöf liler mülakatı geçemiyor.
-
Arkadaşlar merhaba
İlanı duyduktan sonra çalışmaya başlayanlardan biride benim fakat KPSS deneme kalma bir altyapım var bir sene önceden maliye mezunu oldugum için az çok bütün konulara asinaligim var fakat mevzuat kasmak kanunları ezberlemek bu sınavı kazanmakta çok ön planda tutulacak bir durum mudur? -
@Nizâmülmülk hocam sorarlar belki niye geç bitti diye, o zaman çok basitçe anlatırsınız ama bizde de ne OSYM derecelileri uzattı, gerçi yabancı dilden, sorun değil işin özü.