2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mehmed-kemal hocam günün şakası mi bu ...o zaman ben kürsüye çıkar istiklal marşını okuturum...
-
Sırf mu mesleği su nedenle istiyorum .iki gün önce bir işçi inşaatta ki göçük yüzünden vefat etti geride üç kız çocuğu kaldı .kucucukler .aile oldukça fakir .yardım etmeyi öyle istedim ki elim kolum bağlıydı resmen çok üzüldüm .çok çok fazla .çünkü benim babamda isciydi öyle okuduk .böyle bir durum başımıza gelseydi ne yapardık kim bilir .umarım Allah böyle düşünen herkese bu makamı nasip eder .
-
@c-ronaldo7 sadece bekleyin hocam. şaka değil. inşallah burada sonuçlar açıklanınca yeniden konuşuruz bu hususu
-
@siyasetbilimci müthiş bir noktaya değindiniz hocam bu mesleği sırf makam ve mevkinin verdiği güç ve ego için yapacak/yapabilecek potansiyelde insanlar yerine fakire/emekçiye/yoksula destek olabilecek ve makamını hizmet aşkı için gerçekleştirecek insanların gelmesini canı gönülden istiyorum. Örneğin; rahmetli kaymakam şehidimiz Fatih SAFİTÜRK müthiş bir insandı ve hizmet adamıydı. Kendisinin Derik ilçesi kaymakamı iken Trt Belgesel tarafından çekilmiş 13-15 dk arası bir videosu mevcut. Bu başlıktaki izlemeyen herkesin izlemesini tavsiye ederim
-
@sofuoglu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci müthiş bir noktaya değindiniz hocam bu mesleği sırf makam ve mevkinin verdiği güç ve ego için yapacak/yapabilecek potansiyelde insanlar yerine fakire/emekçiye/yoksula destek olabilecek ve makamını hizmet aşkı için gerçekleştirecek insanların gelmesini canı gönülden istiyorum. Örneğin; rahmetli kaymakam şehidimiz Fatih SAFİTÜRK müthiş bir insandı ve hizmet adamıydı. Kendisinin Derik ilçesi kaymakamı iken Trt Belgesel tarafından çekilmiş 13-15 dk arası bir videosu mevcut. Bu başlıktaki izlemeyen herkesin izlemesini tavsiye ederim
Parası makamı fln filan umrumda değil sadece o an elimin kolum bağlı olması .çok acı .yardım edememek çok kötü .umarım nasip olur böyle insanların eli ayağı oluruz .
-
Bu başlıkta benim gibi çok düşünceli arkadaşlar var inanıyorum ki başarılı olanlar hakkıyla yaoicaklar. Herşeyi
.burda bu başlıkta olmak bile onur verici .bize ihtiyacı olan insanlar var
Biz bu yüzden mücadele veriyoruz
Yarın bir çok insanın sesi olucaz -
@mehmed-kemal hocam bu sinavdan max 25 net bekledigim icin umudum kalmadi seneye calisip daha saglam girmek istiyorum. Nasil calismami tavsiye edersin. Ozellikle insan haklari benim 4de0. Cok ayrintili olmayacak sekilde hangi kaynaklara nasil calismami tavsiye edersiniz.
-
@sirius forumu genel olarak işgal etmemek adına sen bi ara mesaj bölümünden yaz. Yarın olabilir. Oradan cevap vereyim hocam
-
Değerli arkadaşlar gelin bir anket yapalım herkes gönlünden geçen tahmini yapsın ve genel olarak beklentileri görmüş olalım . Bu gönderinin altına kaç ile kapatacağı konusunda tahminlerinizi yazın ancak uzun olmasın ilk yorumu ben yapacağım katılımlarınızı bekliyorum
-
@keynes69 ben 24-25 bandında kapanacağını düşünüyorum
-
@keynes69 hocam ben 24 26 bandında kapatacağını düşünüyorum
-
@mehmed-kemal hocam tecrübenize güvendiğinden soruyorum kesin olanlar tartışmasız olanlar üzerinden değerlendirme yapmanızı istiyorummülakat şansı nedir sizce?
-Tarih 2/2...
-İnsan hakları 4/3... ( yanlış da sizin gibi 11 nolu protokol yaptım.)
-Tr ekonomisi 4/4...cevaplarımız birebir aynı(esek kur sıkıntılı deniyor ama bence doğru) birde meşhur imkb kısa yazmadım ama
-Anayasa 4/3...(seçim çevresi değişiklikleri karıştırdım.)
-İdare 14/10,5...(imar bayındırlıktan yarım gider, bakanlık teşkilatı, kamu tüzel kişileri, köy bütçesi yanlış cevaplar)
-iktisat 6/2 garanti. Diğer cevaplarım çalışanlar,işsizler,çalışmak istemeyenler toplamı kurumsal olmayan nüfus, gizli anlaşma ödenti artırmasına kartel, bir de crowding-out( dışlama etkisi) tam olarak bu şekilde yazdım cevap olarak.
-Türkçede de yüzeysel(kalın çizgiler)
Yazar özelliği iki taneydi özgünlük-farkındalık dedim yarısı gelsin diyorum 3,5 aşağısı olmaz.
Tam olarak tartışmalılar 3 iktisat saymıyorum. Onlar tam anlamıyla cevap verilemiyor. İmkbsiz de 23,5 oluyor Türkçesiz bu dediğim Türkçe ile en düşük dip hali 27 oluyor kırpa kırpa 27 o 3 iktisattan birinin doğru gelmesine kalacak gibi duruyor sizce ? Alan olarak da kesin olanlar toplam 15,5. -
@keynes69 maksimum 27 de kalacak ancak bu 27 de alan en az 15 olmalı
-
Arkadaşlar, Olay Artik Az Çok Belli. Yazmicaktim. Dayanamadim.
Ösym, Eğer Cogunlugun yazdigi cevaplari kabul ederse, Örneğin,
Dogru Cevaplar;
1- İstanbul Menkul Kıymetler Borsası
2- 2005
3 - Dalgali/Esnek/Döviz Kuru 3lusunu kabul ederse
4 - Hizmetsel Yerinden Yönetim Kuruluşlarına birden fazla alternatif cevap kabul ederse
5 - Ödenti sorusununu cevabını Dıssallik kabul ederse
6- Aktif Nüfus, Kurumsal Olmayan Sivil Nufus Gibi birden fazla cevap kabul ederse
7- Tam Dislama, Tam Engelleme, Dişlama Etkisi gibi cevapların 3ünüde kabul ederseTürkcenin geçen sinavlara nazaran daha kolay olduğunu farzedersek,
Bu sinav 27-28 Bandinda kapatir.
Yok eğer Ösym yukarida verdigim 7 Soruyuda farkli cevaplar verirse, alternatif cevap uretmezse o zaman gecen seneki gibi 23- 2r Bandinda kapatacaktir.
Bir cok arkadasin 28-29 -30 Dogru ve üstü cikardim demesinin sebebi Türkceyi Full e yakın hesaplayip yukaridaki 7 sorudada kendi verdiği cevapları dogru kabul etmesinden kaynaklanmakatadir.
-
Türkçe 6/5
Tarih 2/2
TR ekonomisi 4/2
İnsan Hakları 4/3
İktisad 6/4
Anayasa 4/4
İdare 14/11
Toplamda 31 dogru var 2 tanesi öyle böyle gitse 29 kalır arkadaşlar... -
Tahminlere devam edelim birbirimizi eleştirmeyelim yazdığınız tahminlerin ortalaması alınacak
-
@kaymakam2234 hocam bu iktisat 6/4e dışlama ya da tam dışlama o soru dahil Heralde diğer 2 tartışmalıya birşey diyemiyor kimse çünkü...
-
@daywalkers 2005 ile döviz kuruna katılmıyorum hocam esnek/dalgalı/serbest hepsi cevap olacaktır. Ama diğerleri İMKB'yi de katalım bari tartışmalı denilebilir.
-
@bfroki bence mülakata kaldınız. Bu yeterli bir seviye. Gayet başarılı bir sınav olmuş sizin adınıza hcm
-
forumdakıler maşallah 31 32 o zaman derece yaptınız alkın bariz sallıyorsunuz bu sınav öyle rahatlıkla 30 u görecek bır sınav degil. burada ancak kendınızı tatmın edıyorsunuz.