Atama İzinleri 3.Dağılımı
-
Bugün atama izinleri yayınlandı. Gib 1500 sgk 740 hmb 300 atama izni verildi.
-
@garipbankacı hbm 300 kişinin acaba ne kadarı uzmanlık için ayrılır
-
@marvelous gib 1000 kişi guy bence. Ama benim merak ettiğim konu sgk yıl bitmeden tekrar denetmen yardımcısı alımına çıkar mı?
-
@garipbankacı bilemiyorum. Bu sayı maksimum alınabilecek kişi sayısını ifade ediyor. Öte yandan istifa gibi durumlar harici kadro boşalmadan yeni memur alınmaması yönünde genelde çıkmıştı. Yani bu üst limit anlam ifade etmiyor gibi bir sonuç mı çıkıyor? Atıyorum kuruma 1500 kişilik üst sınır verildi fakat 400 istifa vs oldu. Kurum o zaman 400 kişi alabilecek max? Burayı tam olarak anlamadım
-
Bu 740’ın içinde denetmenlik var mı yok mu anlayamadım?
-
Pareto yine döktürmüş twitterda.Umutlu olun dostlar.Mali hizmet 300 kişi diyor.
-
@zenginmemur o kdr cok bekledik ki bunu umarim oyle olur umutlarimiz sonmez mhuy encok istedigim ilandi insallah gelir hocam
-
İlan umalım ki sadece guy ile kalmasın en önemli nokta burası . En az 3 çeşit ilan olmalı ki kimse kaybetmesin. Hmb 300 kişilik kadrosu da büyük ihtimal bizimle alakalı fakat il göç kötü oldu inş sayının artma ihtimali vardır .
-
Çok da umutlanacak bir şey yok gibi. Bir guy var o da yine çok yüksek kapatacak. SGK b grubu alır demiş tam bir felaket. İl göç felaket. Ne bileyim… Bakalım.
-
@gmzankr066 guy için sayı az değil umutlanacak çok şey var bence. Guyun yazılısınin yuksek kapatacağını söylüyorsunuz yazılı çok kolaydı.
Yine aynı sekilde olursa sorualr evet yüksek kapatır. Zorlarlarsa biraz daha düşük kapatır. -
1500 guy olsa gene iyi de 1000 olursa umut edecek pek bisi yok gibi göç merkez mi acaba il göç ise hayal kırıklığı
-
mhuy olursa p48 mi alır ?
-
300 kişi hazine uzmanlığı olabilir mi?2020de alınmıştı yine alınabilir belki.
-
@adamsmiths hocam yuksek kapatmasinin bir diger sebebi ise listeler aciklandi ve surekli pandemi dolayisiyla ertelendi sinirdan listeye giren 70+puanlarin bile sirf bu 3 aylık ertelenen surede cok skı hazirlandi kendilerini sinav icin yukseltti. Bu sefer şok bir ilan gelirse ve hemen bir ay sonra sinav yapilirsa cok fazla yaris olacagini sanmiorm.
-
@zenginmemur hazine uzmanlığı zor çünkü yeni kazananları hangi birime gönderecekleri muamma şuan çünkü finans merkezi İstanbul düşünülüyordu o plan rafa kalkınca bu kadar çok uzmanı yerleştirecek birim bulmakta zorlanıyorlar yüzde 99 olmayacak
-
@j-m-keynes-0 istanbul finans merkezi rafa mi kalkti, oyle bisey duymadim
-
Vmy sayı kaç olur acaba
-
@memurolacamben Eski bakanın planları arasındaydı finans merkezi 500 kişilik kadroyu bu yüzden doldurmadı kurum hepsi İstanbul düşünülüyordu sonradan Ankara’yı eklediler şuan kazanan arkadaşlarımız göreve bile başlayamadılar sebebi ise bu kadar çok kişiyi yerlertirecek birim bulmakta zorlanıyorlar o yüzden şimdilik bu finans merkezi rafa kalktı
-
@rabia89 öyle bende hic ara vermeden çalışıp 95 almıştım da yalan oldu. Sonu güzel gelsin insAllah. Sonu nasip olmayacaksa kurumdan gecmek sadece umut oluyor.
Şok ilan gelirse de 2021 kpss gençleri hazır zaten şuan agustosta sınav. 2021 hazirlananlarn ihtimali daha yüksek bizde oturup calisicaz bayram dönüşü -
@j-m-keynes-0 mhuy birçok arkadaşımın beklediği bir ilan 300 kişi güzel bir sayı normal takviminde gelirse en son kasımda sınav yapılmıştı.