Atama İzinleri 3.Dağılımı
-
@zenginmemur dostum mhuy gelirse p48 den alir degil mi bir de 20 kati mi cagiracak acaba
-
@zenginmemur hocam bu 300 kişi ne alırlar bilmiyorum ama hmuy almayacakları kesin gibi umarım mhuy alırlar yıllardır beklenen ilan çünkü
-
@j-m-keynes-0 hmuy kötü oldu ya..
-
@marvelous çok ihtiyaç olsaydı kadro dolardı 383 kişi alıp doldurmadılar uzun sürede de hmuy gelmez diye düşünüyorum
-
Hmuy da ihtiyaç olmayan sayıyı aldılar zaten umalım mhuydir o 300 kişi . Bu sayılara ek alım olma şansı var mı ? Yoksa verilebilecek kadro bu mudur
-
@semihylc mhuy da YDS şartı var mı?
-
@marvelous bilmiyorum baya olmuş gelmeyeli taşta kadrosu olduğuna göre sanmıyorum olsun . Ama sınav işi nasıl olur oda muamma duyda değişiklik yapılmıştı bunda da muhtemel değişiklikler olabilir . Ama inş mhuydur 300 kişi .
-
@semihylc uzman olabilmek için gerekli sanırım. Uzman yardımcılığı için yok öyle bir şart.
-
@rabia89 20 kati çağırır ösym yapar.Ama puan türünü bilmiyorum.
-
@zenginmemur defterdarlıkta da 20 kat çağıracaktı sonra da yazılı sınav olacaktı güya.Bunu da direk sözlüye çevirebilirler.
-
@zenginmemur 6-7 yıl önceki son alım sistemine güvenmemek lazım, defterdarlıkta bunu gördük fazlasıyla.
-
Daha göreve başlamayan GUY kardeşlerimiz, daha iyi şehirler olursa yazarız diye konuşmaya başladılar.
-
@as-soon-as yazsınlar bu sene il göçten de geçmek isteyen oldu kurum kabul etmedi bunun da çok kabul göreceğini sanmam
-
@gencbiraday İnşallah hocam. Ama sonuç olarak bunlar başvurdu diye liste dışı kalanlar olacak.
Valla ben listeye bakarım, eğer çok fazla mükerrer başvuru varsa üşenmem hepsini isim soyisim şehir vererek cimere şikayet ederim. bir şey çıkmaz ama en azından orada isimleri olsun.
-
@as-soon-as bazen eş durumundan çok sıkıntı cekenler oluyor. Bu cok nadir ama , bilerek kadro isgal etmek aç gozluluktur. Yazık yani.
Birde eliyorlar yani -
@as-soon-as hocam adam il göçte aktif çalışıyor guya başvuruyor mecburi durumları olanlar hariç ki bunların sayısı çok azdır atanma sevinci yaşamak çok hoşuna gidiyor belli ki aldığım puanın 10 puan aşağısını alıp atananlar emeğimle girdim muhabbeti yapıyorlar Allah kul hakkı yiyenlerden olmayı nasip etmesin yarabbim
-
@gencbiraday boşuna başvuru yapacaklar yapacak olanlar mülakata kalsa bile elenecekler üstüne çalıştığı birime yazı gönderilenler olduğuna şahidim sizin personel başka ile geçmek istiyor bilginiz olsun diye boşuna üstleriyle arası bozulacak daha önceden şikayet edildi başvuru yapanlar için bildiğim kadarıyla kazanan olmadı mülakatta elendiler
-
@gencbiraday bakalım SGK da kaç kişi var böyle aslında bi nevi kurum sinavindan geçip içeriye giren kişi için avantaj oluyor bu durum tabi kurum direk eliyor ise . Burada tek sıkıntı puanı düşük olan arkadaşlar ve kurum sınavından kıl payı elenen kişilere olan oluyor .
-
@semihylc Hocam siz de açın başlık, İİBF Utanç Tablosu diye. İsim isim yayınlayın
-
@as-soon-as yok hocam isteyen başvurur karar kurumun neticede . SGK zaten liste vs. Yayınlamadı bu sene . Herkes serbest kimi meslekten kimi şehrinden kimi başka dertten başvuruyor ne diyelim, puanı alan herkes deniyor neticede SGK olursa bende taşra mevzusunu kapatırım inş .