2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mia111 evet o instagramda ben de dinledim.Hem sınav şu ayda bu ayda diye insanlara umut verip kurs ve kitaplara yönlendirdi şimdi de diyor ki personel dairesi başk yard eski öğrencimiz sınavın eylülde olması için talepte bulunduk onlar da sıcak bakıyormuş dedi.
-
O adamlara artık itibar etmeyin, kurs kayıt dönemine göre tarih verip bizim umutlarımızla oynamaktan başka bişey yapmıyorlar. Biri de hem duyum paylasip hem kaymakam adaylarını aradım diyor bilgi yok diyor. 4 Haziran yazıp silen iktist bilmeyen iktisat yazarına da bişey demiyorum.
-
Bu yıl hepten ayyuka çıktılar zaten, bir kaç yalaka haricinde zaten herkes tepkili bunlara, duydum kurumlar arasında 3 bin kayıt alan var, 3 bin bakalım hepsini kaymakam yapabilecekler mi. Sınava girecek olanların %60 ı kurslara gidiyor nerdeyse, inşallah bu sömürücülerin düzenleri başlarına yıkılır. Bir de argümanlar aynı, inşallah, sizin için, bizim kârımız yok, her şey iyi bir eğitim için, ülkeye insan kazandırmak için, allahın izniyle, hep beraber, biz kesin kazandırıyoruz. Vs. Vs. Göreceğim bu yıl bunları, geçen yıldan beri 3 ayda bir sınav yapıyorlar kendi kafalarınca, bu kadar insanın vebalini öteki tarafta aldıkları paralar karşılayabilecek mi bakalım.
-
Eskiden burda çok iyi duyumcular olurdu. Şimdi kitap yazarları dershane sahiplerinin duyumları konuşuluyor. Ya göz var izan var bu konuştuğunuz kişilerin söylediği tarihler doğru olur mu hiç? Adamlar her ay bir grup daha açmanın derdinde kayıt olanların hepsine seni kaymakam edeceğiz diyorlar kayıt olan öğrenci sayısı tüm kurslarda 2k üzeri. Bu kadar kişiyi kaymakam mı yapacaklar aynı yıl? Personel daire başkanının öğrencisi olduğunu söyleyen kişi dershanemde 2k üzeri aday var sınavı Eylül’de yapın diyeceğine alım sayısını arttırma talebinde bulunsaydı diyeceğim ama alım sayısının arttırılması onun işine gelen bir şey değil her ay grup açabilecekleri bir alım ortada olsun bir de yıl içinde ötelenebileceği kadar uzak bir tarihte olsun yeter onlara.
-
@depteplasebo iktisat bilmeyen iktisatçı… mide ve bağırsak sorunlarınada eğilmeye başlamış.. sonunda doktorda oldu şükür… üzerinede yine kendi kitabının reklamını yapmış..
-
@zeustraus çok güldüm kardeş ya. Direkt gözümde canlanıyor Tus için 250.000 soru bankası 9800 sayfa. Ben bunu garanti ediyorum tus kitabım en fazla 1-2 fire verir vs...
-
@adems tus değilse de tyt ayt matematik kitabı bekleyerek el artırıyorum
-
@s-i-r-i-u-s çözümsüz matematik soru bankası diyosuno da güzel.. Sözel iktisat yaklaşımından sonra sözel matematik yaklaşımı
-
@adems arkadaşlar yakında diyanet işleri memurları için de bir kitap gelebilir malum şahıstan...
"6666 soru ile tüm mevzuata ehil olun"
Bu kaynağı çalışan dünyada ve ahirette soru kaçırmaz....
Sonuçta adam her şeyi bilen bir alim, o yüzden bu alana da el atsa şaşırmam -
O değil de, o kadar sınava girdim, bu yıl olacak olan kaymakamlık sınavı kadar hiçbiri beni yıpratmadı, sözde hocalara uyduk oturduk çalıştık, oturduk çalıştık, sonuç ilan hala yok. Ben en güzel nisan mayıs hafif hafif başlıyordum, bi geçen yıl ilanla başladım, bu yıl ağustostan beri ha oldu olacak diye başla bırak başla bırak gına geldi kimi zaman ailemden ve sosyal hayatımdan feragat ettim. Vallaha benim dahi umutlarımla oynandı, allah yeni mezun kardeşlerime sabırlar versin, hele de işi olmayıp sınavı bekleyenlerin. Bu kardeşlerimin haklarını nasıl ödeyecekler bilmiyorum…
-
@adems böyle mübarek ayda.. hepimizi günahına dahil ediyor malum zat… konuşma etmemizede gerek yok.. tanıyan tanıyor… burda söz ettim soruları çalınan hocadan .. zat “taklitlerinden kaçının” sözü ile.. kitabının reklamını yapmış yine.. iftira atılıyor demesini beklerdim.. kaliteli yazarlar gitti… meydan kendi reklamını yapan çakallara kaldı..
-
@zeustraus Söylediklerinde haklısın kardeş. Dost meclisinde dertleşme bizimkisi aslında. İsmi geçmediği için uçak modunda şu an. Yoksa şimdiye 50 kere "ben, şahsım, kendim bizzat, kul hakkı,iftira, kıskanıyorlar beni.." içerikli bir söylemi olmuştu. Neyse diyelim küçük insanlar kişileri, büyük insanlar fikirleri konuşurmuş. Akıl ve fikir sağlığımıza mukayet olup işimize bakalım biz.
-
@adems doğru hocam.. tespitiniz.. bizde malum zatın adını belirterek yazalım.. uçak modundan çıksın.. pas tutmasın..
-
@zeustraus Siz dersinize çalışın boşverin değerli kardeşim. Pas tutmaz o bence fırtına öncesi sessizlik, Lugat-i Türk Türkçe 4000 soru bankası loading...sanırım bi tek bu kaldı
-
@adems aynen sevgili kardesim… biz bakalım sınavımıza.. 4000 soruda yazsın ordan.. önsözünü başkasına yazdırsın… arka sözünde yazsın kendisi … benim benim kitabımı almak zorunda değilsiniz… benim kitabımı almayan.. ancak kpss vatandaşlık sorularını yapar…
-
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
-
@amirim bir haber ver ramazan muştusu olsun hocam.
-
@amirim hayırlı ramazanlar hocam, var mı güzel haberler acaba
-
@amirim hocam amirim .. hoşgeldiniz… bizde sizden bahsediyorduk bugün arkadaşlar ile grupta..
size sefirim… duayenim.. diye yazdırılmasınıda öğrendik.. bilesiniz.. “sefirimiz” diye yazmıs olduğunuz zatın.. hangi hocayı kıskanarak kendini sefirim yaptırdığını size biliyoruz.. -
@amirim hoş geldin...sonunda:)