2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@zeustraus Dostum ben şu an ciddi ciddi şüphelenmeye başladım. Bazı böyle gözüme çarpan detaylar var. Mesela 2021 kaymakamlık sınavında sorulan "çanakkale bunalımı ve halkçılık beyannamesi" tarih sorularının detayın detayı olup, ilginç bi şekilde 2021 hakimlik sınavında tekrar sorulması, daha da ilginci 2022 kpss de sorulması. Şu an soruşturma geçiren kurulun çok dikkat çeken bir özelliği soru tekrarını çok sık yapması ki bu kpss ile gündeme geldi. Ayrıca yks 2022, kpss 2022 Türkçe sorularının ciddi anlamda benzerliği. Ne anlamda bir benzerlik diye sorarsan, soruların hatalı kurgusu ve anlaşılamama gibi örgüsü olması. Ne demek istediğimi merak eden lütfen kpss 2022 Türkçe sorularına baksın. 20 yıllık Türkçe öğretmenleri bile "paragraf ve şıkların alakasızlığından, metinlerin anlamsızlığından" dem vuruyor. 14 sorumuz var Türkçeden, lakin aynı komisyon hazırladıysa sonumuz olacaktır emin bir şekilde iddia ediyorum. Bu sene ÖSYM nin tüm sınavlarında Türkçe testleri facia oldu. Bunun haricinde 2021 kaymakamlık insan hakları testinde kurgusu hatalı bariz 2 soru vardı ve asla iptal edilmedi. 2021 kaymakamlık iktisat testinde 1 sorunun kurgusu bariz hatalıydı ve iptal edilmedi. Özellikle 2018 den sonra çıkan sorular ve sınav karakterleri bana çok çok şüpheli geliyor. Soru havuzunun farklı bir yerden kullanılması belirttiğim benzerliklerin sık tekrarlarla görülmesi dikkat edilmesi gereken şeyler. Ben şahsen konu ile ilgili cimere yazı yazacağım. Eğer aynı komisyon yada aynı çark kaymakamlık sınavı için de çoktan döndüyse bunu sınavdan sonra ispat etmemiz zor olabilir.
-
@adems uzun lafın kısası bu komisyonun soru diline alışmıştık değişirse eğer korkum soruları görünce apışıp kalmayalım.
-
@görünmez-el bu sizin korkunuz mu? Benim mesajımda anlatmak istediğimin mi bu olduğunu düşünüyorsunuz?
-
@adems desene geçmiş senelerin sinav başarılarıda bu şekil şaibelidr.. kazanamayacak iken kazanmış görünmek.. derece yapacak iken.. derece yapamamak … veya da bu soru hırsızliğı yüzünden sınırdan kaçırmış olmak..
-
@zeustraus Eğer birileri Kpss 2022 için de sessiz kalsaydı bence bu da günyüzüne çıkmayacaktı. Yani bir şaibenin tespit edilemiyor oluşu, şaibenin gerçekliğini malesef ortadan kaldırmıyor. Geçmişte devletimize sızmış adı lazım olmayan terör örgütünün yapabileceklerini göz önüne alırsak ve kendimizi kandırmadan hala bi yerlerde sinsice birşeyler karıştırdıklarını kabul edersek açıkçası benim içim kararıyor.
-
Arkadaşlar sınavın ertelenmeyecegi kesinlestimi
-
@profesör16 sınav kesinlikle ertelenecek dostum. Hatta bununla ilgili bir kaynak
-
-
@naim3434 bu pek güvenilir bir kaynak değil hocam. Ben erteleneceğini düşünmüyorum.
-
Sınav 16 Ekim tarihine ertelenmiş.
-
@naim3434 dedim ve ertelendi
-
Çıkmış soruların tamamının linkini ya da pdfini atabilecek olan var mıdır? Ya da nereden ulaşılabileceği hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
@nashq kaymakamlık adaylığı sınavına hazırlık diye telegram grubu var oraya katılın dosyalar bölümünde bulabilirsiniz
-
Uçak biletini almıştım kalmaz diye, sağ olsunlar 400 tl zarara uğradım.. kendi hatalarının bedellerini bize ödettiriyorlar. Diyecek çok söz var da neyse
-
Kıymetli dostlar alım sayısının artırılacağıyla ilgili iki yerde paylaşım gördüm, bu konu hakkında duyumu bilgisi olan var mı acaba ?
-
@bitmediniz başvurular tamamlandıktan sonra böyle bir değişiklik yapılamaz.
-
Arkadaşlar 2021 sorularının tamamı kendisinde olan birisi var benimle paylaşabilir mi acaba?
-
@mulkiyeligariban Buldum arkadaşlar teşekkür ederim.
-
@mulkiyeligariban merhabalar. Rica etsem benimle de paylaşabilir msnz?
-
@miazim Hocam özelden mailinizi atarsanız sizinle paylaşayım.