@turgut_2018, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim ilandan sonraki hafta mülakat mi (daha oncekilerde arada en az 2 hafta vardi diye biliyorum)olacak!!
Senin dediğin olsun 2 hafta var işte arada ...
@turgut_2018, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim ilandan sonraki hafta mülakat mi (daha oncekilerde arada en az 2 hafta vardi diye biliyorum)olacak!!
Senin dediğin olsun 2 hafta var işte arada ...
@amirim sen büyük adamsınn.
@amirim hocam mülakatlar bittikten ne kadar süre sonra sonuçlar açıklanır?
@illidan, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
15-20 gün içerisinde olabilir.
@amirim, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@illidan, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
15-20 gün içerisinde olabilir.
Forumda gordugum iki klass adamdan biri , amirim digeri can.mavi tesekurler
@amirim hahaha haftaya açıklansa öteki hafta 20 Eylülü işaret ediyordu süper. Teşekkür ederiz.
Burada 21 gün önce @amirim ile özelden konuştuk mülakat tarihleriyle ilgili duyum sormuştum. Kendisi bana Eylül 15-20 gibi başlar yazmıştı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tecrübeli sağlam duyumculara bu forumda sahip çıkalım sonra trollerle uğraşmak zorunda kalıyoruz.
@amirim Eyvallah hocam. Hayırlısı olsun.
@amirim Eyvallah hocam..
@amirim bunu Aralık sınavı olacak diye yorumlayalım mi kardeşim
@amirim Yıllık iznimi söylediğin tarihe göre ayarlamıştım, her zamanki gibi yine güvenimi boşa çıkarmadın üstat, buradan tekrar teşekkür ediyorum
@mülki, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim Yıllık iznimi söylediğin tarihe göre ayarlamıştım, her zamanki gibi yine güvenimi boşa çıkarmadın üstat, buradan tekrar teşekkür ediyorum
Arkadaşlar Mülâkat komisyonunda sadece 3 kişi mi (başka kimse veya komisyon da) oluyor mu?
@turgut_2018
3 kişi hocam başka kimse olmuyor.
@ayyıldız18 hocam yalnızca 3 kişi soru soruyor ama arka tarafta soru sormayan sadece gözlem yapan 1-2 kişi oluyor muhtemelen daire başkanlarından
@fenecus Sağolun hocam doğru söylüyorsunuz ,ben soru soran 3 kişi anlamında söyledim.
@ayyıldız18 estağfirullah ben de bilmiyordum arkadaki kişileri geçen yılki mülakatta farkettim
Ortam çok sessiz herkese kolay gelsin. Mülakatta direk bilgi sorusu geliyor mu tek kelimelik net cevaplık yoksa tüm sorular yorum sorusu şeklinde mi ? Bir de son mülakatlarda bir kişiye ortalama kaç soru soruldu bilen var mı ?
@ilhannn00 bana 15 20 tane soru sormuşlardı. içlerinde yorum da vardı, uzun kısa cevaplı olanlar da.
@arz-şoku hocam epey soru sorulmuş size