2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@tugcelim Kaymakamlığı 3. mülakatında kazanan arkadaşım var. Eğer güvenlik soruşturmanızda bir sıkıntı olmamışsa, önceden elendiğiniz mülakat sayısı çok önemli değil.
-
Bakanlıkta bugün de konuyla alakalı bir duyuru yok, süreçle alakalı bilgi alabilen var mı?
-
@öktem_ilteriş hakikaten daha öncekilerde sonuç açıklandıktan sonraki günlerde evrak istenmiş..bu sene bu kadar uzun sürmesinde bir sebep var mı ki?..acaba 12 ağustos'u mu baz alacaklar??
-
arkadaşlar mülakata hazırlık yapmak için kurulan bir whatsap grubu var mı? varsa linkini paylaşabilir misiniz?
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bakanlıkta bugün de konuyla alakalı bir duyuru yok, süreçle alakalı bilgi alabilen var mı?
Eli kulağında...
-
Selamlar değerli kaymakam adayı arkadaşlarım ben de üzülerek söylemek isterim ki mülakata kalamadım. Sınava 3. kez girişim ve önceki girişimde olduğu gibi 60 puan aldım. Arkadaşlar gelecek sene için bu puanı 80-85 yapabilmem için nasıl bir yöntem uygulamam gerekiyor. Ben çok düzensiz çalışan biriyim ve çalışmamı bir plan dahilinde yapamıyorum. Plansız çalışıyorum. Bu puanı arttırmam için ne öneriyorsunuz? 5-6 hakım kaldı bu arada (yaşa göre hesaplarsak). Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi de bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
@amirim kardeşim yazılı açıklanmadan birisinden eylülün 2. Haftası gibi mülakatlar olacak diye duymuştum. Acaba bu konuda bir bilgin var mı?
-
@ahmt_cck dostum geçmiş iletilerime bak orada kendimce bir yol haritası paylaştım yardımcı olabilir.
-
duyuru geldi hayırlısı olsun
-
Sanırım sadece posta ile gönderimi kabul ediyorlar?
-
Duyuruda 25 Ağustos son gün. Geçmiş dönemlerdeki belge gönderimi son günü ile mülakat tarihlerini kıyasladığımızda tahmini olarak ne zaman mülakata çağırılırız.
-
@ilhannn00 2019da 3 ayı bulmuştu geçen seneyi bilmiyorum.
-
@harezm varsa benimle de paylaşabilir misiniz?
-
muhtemelen ekim gibi mülakatlar olur.
-
@arz-şoku Kasım ayına sarkma ihtimali ne kadar sizce üstad?
-
@nikolayromanov normal şartlar altında ekim oluyor son senelerin takvimine göre. ama 2019da 2.5 ay gecikmişti. deprem olmuştu.
-
@arz-şoku anladım hocam
-
lisans diploması yerine e devletteki mezun belgesi kabul ediliyordu değil mi?
-
@hedefkaymakamlık aradığımda kabul edildiğini söylediler. bunun yanında özgeçmiş formundaki fotoğrafın elle eklenmesi gerektiğini (dijital ortamdan copy-paste kabul edilmiyormuş) , adli sicil kaydının da e devletten alınabileceğini söylediler.
-
@katarockt adli sicil kaydıyla ilgili sadece örnekteki beyanı doldurmayacak mıyız