2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Evrakların teslimini teyit etmek için şubeyi arayan oldu mu.
-
@80üstamadnnmsz ben dün aradim..biz eksik evrak olursa veya gondermeyen olursa arayacaz teyit etmenize gerek yok dedi
-
Mülâkat ne zaman baslar duyumu olan var mi?
-
Son mülakatlarda belge teslimi süresinin bitiminden itibaren kaç gün sonra mülakat tarihleri açıklanmıştı ?
-
@ilhannn00 yanılmıyorsam 15-20 gün olması lazım. Sınav sonuçları 18 kasımda açıklanmıştı, mülakatlar 18 ocakta başlamıştı. 2 ay yani. Yine öyle olursa 4 Ekim pazartesi mülakatlar başlayabilir. İhtimal tabi.
-
@kethüda Mülakat listesinden bahsediyorum hocam. Yani geçen seneye kıyaslarsak liste 20 gün sonra mı aciklanacak ? Belge teslimi dün bitti.
-
@ilhannn00 bu sene herkes süreç hızlı farklı işleyecek diyor ama eylül sonu mülakat diyen de var anlayacaginiz net bir şey yok
-
@ilhannn00 işte mülakat listesi geçen seneyi baz alırsak 15 - 20 gün içinde yayınlanır. Ancak süreç her sene aynı işlemiyor.
-
2019'da belge tesliminden yaklaşık 2.5 ay sonra açıklanmıştı.
-
Mülakatların başlangıç tarihi için Ekim ayı tahmin ediliyor. Peki normalden erken yapılırsa sizce ne zaman başlar? 25 Eylül'den erken olma ihtimali var mı?
-
Mülâkat tarihleri/listesi bu hafta yayımlanır mi?
-
@turgut_2018, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Mülâkat tarihleri/listesi bu hafta yayımlanır mi?
şayet eylülün sonu gibi başlanacaksa bu hafta yayınlanması lazım. yoksa ekime kalır gibi gözüküyor.
-
@turgut_2018 bence haftaya liste yayınlanır, mülakatlar da 4 Ekim pazartesi başlar.
-
@kethüda haftaya da gelmezse süreç normal işler diyebiliriz o zaman.Ekim ortası mülakatlar başlar Kasım ayı sonu gibi de nihai liste açıklanır.
-
Bugün cuma yapar mı bir sürpriz?
-
@öktem_ilteriş kaldi gelecek haftaya..
-
Duyumcu dostlar var mı bir gelişme ? Bakan beyin uzun süredir Kastamonu'da olması süreci etkiler mi ?
-
Dün itibariyle evrak kontrolleri devam ediyormuş. Birini arayıp özgeçmişle ilgili bir şey sormuşlar .
E tabi sonrasında güvenlik soruşturması olacağını düşünürsek . Ben en az 1 ay dan önce tarihlerin açıklanacağını düşünmüyorum -
Güvenlik soruşturması şuan yapılıyor olabilir ve 10 gün içinde mülakat tarihleri açıklanabilir;)
-
@turgut_2018 Diyelim ki böyle oldu hocam. Bu durumda -geçmiş tecrübelere göre- mülakatlar en erken ne zaman başlar?