2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@olursaekime hocam senin dediğine göre kasım gibi başlıyor mülakatlar.. O kadar gecikmez bence.
-
Dostlar ben bir kaymakam tanıdıkla görüştüğümde kaymakam bey bana şöyle dedi: "Bakan bey uzun süredir Kastamonu'da bu süreci etkiler. Kasım-Aralık gibi mülakatlar yapılır sonuçlar açıklanır. Kazananlarda Mart gibi adaylığa başlar." Yalnız kaymakam bey duyum ve bilgiye dayanarak mı dedi yoksa tecrübelerine dayanarak tahmin mi yürüttü onu sormadım. Hatta kendim önceki süreçlere göre Ekim ayında başlaması tahmininde bulununca kaymakam bey sözünde ısrar etti. Dediğim gibi duyum mu tahmin mi bilmiyorum ama arzumuz sürecin fazla uzamaması.
-
@ilhannn00 Medyadan takip ettiğim kadarıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi geçenlerde, bu törende Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızda bulundu, demek ki hep afet bölgesinde olmuyor çıkarımı yaptım ben
-
@öktem_ilteriş Aynen hocam mesela bir kaç gün önce Bakan bey bakanlığa geldi toplantı falan yapıldı ama hemen afet bölgesine geri döndü. İşte merak ettiğim 2019 da olduğu gibi Bakan beyin afet bölgesinde olması süreci etkileyecek mi. Tecrübeli duyumcular mülakat tarihinin çok gecikmeyeceği yönünde konuşuyor.
-
@amirim ustad mülakat tarihleriyle alakalı durumlarından bizi mahrum etme
-
@fenecus duyumlarından
-
Mülakat listesinin açıklanması ile mülakatların başlaması arasında ortalama ne kadar süre oluyor ?
-
@fenecus, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Haftaya liste açıklanır, sonraki hafta ise mülakat başlar.
-
@amirim böyle hızlı giderse aralık da sınav olur
-
@amirim ilandan sonraki hafta mülakat mi (daha oncekilerde arada en az 2 hafta vardi diye biliyorum)olacak!!
-
@amirim teşekürler kardeşim Allah razı olsun
-
-
@amirim duyum mu yoksa sizin düşünceniz mi? Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası..
-
@nikolayromanov sonuna nokta koymuş amirim yani üç nokta değil. Kesin bilgi diye anladım ben
-
-
@amirim, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ustad, yeni sinavla ilgili bir gelisme var mi ?
-
Mülakat tarihleri açıklandı. Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun.
-
@maiyetmemuru, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ustad, yeni sinavla ilgili bir gelisme var mi ?
Yüzde 90 aralığın son haftaları diyebiliriz.
-
Liste aciklanmis