2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@arz-şoku Aynı konu içinden türetilen sorular şeklinde mi geldi hocam bu sorular? Eğer bambaşka yerlerden bu kadar soru sordularsa gerçekten zorlamışlar, ama aynı konu içinden, tabiri caizse soru içinden soru türetilerek bu kadar sordularsa benim mülakat da bu şekilde geçmişti.
-
@mülki evet öyle olmuştu. konu konuyu açıyordu.
-
Yani soru soruyu açmak değilde genel anlamda farklı konu başlıklarında ortalama kaç soru geliyor ?
-
@ilhannn00 başlıklara toplarsak 5 derim. geçen sene çok geniş yelpazede sorular geldi.
tarih, hukuk, ekonomi, insan hakları, uluslararası konular, kamu yönetimi ile ilgili vs. -
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bakanlık binasına girişlerde aşı veya pcr testi zorunluluğu olacak mı bilginiz var mı ?
-
Dostlar ihtimal dahilinde protokol konuşması yapmamız istenirse bunu bulunduğumuz masada mi yapiyoruz yoksa kürsüye falan gidiyor muyuz ?
-
-
@ilhannn00 yapanlar ayağa kalıp yapıyormuş. kürsü yok.
-
@arz-şoku Hocam çok teşekkür ediyorum
-
Buralar cok sessiz normal mi acaba...
-
Beklenen gün geldi Herkese başarılar dilerim
-
Bu mesleğe gönül vermiş hakkıyla icra edebilecek 110 kişinin kazanması dileği ile... Başarılar dostlar..
-
Arkadaşlar mulakata girenler çıkanlar biseyler yazabilirler mi? Atmosfer hakkinda sorular hakkinda ya da heyet hakkinda falan yorum yapabilecek kimse yok mu ?
-
Arkadaşlar mülakat saat kaça kadar sürdü? Geçen sene bölünmeler olmuştu ve mülakat geç saatlere kadar sürmüştü. Çok yorulmuştum şahsım adına söylüyorum. Ben bir de bu sene son sıralara denk gelmişim, geç saatlere kadar bakanlık koridorlarında gezme korkum var
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@kethüda 23.00 a kadar sürmüş
-
Dostlar buralar hep böyle sessiz mi oluyor?
-
Arkadaşlar mülakata girenler en azından komisyonun tavrı nasıl ne ağırlıklı sorular geldi (bölüm,idare hukuku) ,Pcr testi zorunlu mu ,konuşma yaptırıldı mı açıklarsa seviniriz .Daha önce de girdik bunu ilk defa yaşıyoruz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.