2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@turgut_2018, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim ilandan sonraki hafta mülakat mi (daha oncekilerde arada en az 2 hafta vardi diye biliyorum)olacak!!
Senin dediğin olsun 2 hafta var işte arada ...
-
@amirim sen büyük adamsınn.
-
@amirim hocam mülakatlar bittikten ne kadar süre sonra sonuçlar açıklanır?
-
@illidan, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
15-20 gün içerisinde olabilir.
-
@amirim, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@illidan, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
15-20 gün içerisinde olabilir.
Forumda gordugum iki klass adamdan biri , amirim digeri can.mavi tesekurler
-
@amirim hahaha haftaya açıklansa öteki hafta 20 Eylülü işaret ediyordu süper. Teşekkür ederiz.
-
Burada 21 gün önce @amirim ile özelden konuştuk mülakat tarihleriyle ilgili duyum sormuştum. Kendisi bana Eylül 15-20 gibi başlar yazmıştı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tecrübeli sağlam duyumculara bu forumda sahip çıkalım sonra trollerle uğraşmak zorunda kalıyoruz.
-
@amirim Eyvallah hocam. Hayırlısı olsun.
-
@amirim Eyvallah hocam..
-
@amirim bunu Aralık sınavı olacak diye yorumlayalım mi kardeşim
-
@amirim Yıllık iznimi söylediğin tarihe göre ayarlamıştım, her zamanki gibi yine güvenimi boşa çıkarmadın üstat, buradan tekrar teşekkür ediyorum
-
@mülki, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim Yıllık iznimi söylediğin tarihe göre ayarlamıştım, her zamanki gibi yine güvenimi boşa çıkarmadın üstat, buradan tekrar teşekkür ediyorum
-
Arkadaşlar Mülâkat komisyonunda sadece 3 kişi mi (başka kimse veya komisyon da) oluyor mu?
-
@turgut_2018
3 kişi hocam başka kimse olmuyor. -
@ayyıldız18 hocam yalnızca 3 kişi soru soruyor ama arka tarafta soru sormayan sadece gözlem yapan 1-2 kişi oluyor muhtemelen daire başkanlarından
-
@fenecus Sağolun hocam doğru söylüyorsunuz ,ben soru soran 3 kişi anlamında söyledim.
-
@ayyıldız18 estağfirullah ben de bilmiyordum arkadaki kişileri geçen yılki mülakatta farkettim
-
Ortam çok sessiz herkese kolay gelsin. Mülakatta direk bilgi sorusu geliyor mu tek kelimelik net cevaplık yoksa tüm sorular yorum sorusu şeklinde mi ? Bir de son mülakatlarda bir kişiye ortalama kaç soru soruldu bilen var mı ?
-
@ilhannn00 bana 15 20 tane soru sormuşlardı. içlerinde yorum da vardı, uzun kısa cevaplı olanlar da.
-
@arz-şoku hocam epey soru sorulmuş size