2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@gildostor yazıda adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydınızın bulunmadığına dair yazılı beyan demiş..o arada '' ve '' olduğu için sanırım hem beyanı hemde sicil kaydını istiyor diye anladım ben.
-
@hedefkaymakamlık, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@gildostor yazıda adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydınızın bulunmadığına dair yazılı beyan demiş..o arada '' ve '' olduğu için sanırım hem beyanı hemde sicil kaydını istiyor diye anladım ben.
ben de o şekilde düşündüm. her ikisini ayrı ayrı cıkartıyor muyuz diye sormadım, sadece adli sicil kaydının e-devletten alınma durumunu sordum.
-
@hedefkaymakamlık bakanlığın sitesinde verilen örnek belge zaten "adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı beyanı" şeklinde. Aradaki ve'ye takılmayın yani. İstenilen evrak sadece bu. Ancak şüphe duyan varsa bir tane adli sicil kaydı çıkarsın edevlet'ten.
-
-
merhabalar. whatsapp ya da telegram grubu kuruldu mu acaba?
-
Mülakatlar ne zaman olur bir fikri ya da duyumu olan var mı?
-
arkadaşlar çarşamba günü aps ile evrakları gönderdim. ne zaman ulaşır sizce
-
@80üstamadnnmsz nereden gönderdiğinize bağlı, izmirden gönderdiğimde ertesi gün ulaşmıştı bakanlığa.
-
@katarockt Aydın'dan gönderdim
-
@80üstamadnnmsz en geç 3 gün içinde Ankaraya ulaşması lazım hocam, teslim edilene kadar barkot ile sık sık kontrol etmeni tavsiye ederim
-
@80üstamadnnmsz ptt kargo ile APS yaptıysanız teslimat süresi 1 gündür. İstisna olarak köy ve beldelerden yahut uzak illerden yapılan APS, hadi iki gün sürsün. Şu an çoktan ulaşmıştır ellerine. Barkod numarası ile kontrol edin. Diğer posta şirketlerinde de pek farklılık olmaz.
Evraklarını göndermeyen kalmamıştır muhtemelen ama şayet varsa mutlaka APS yapsınlar. Aman diyim. -
Hayırlı geceler dostlar. Ben evrakları erken göndermiştim daha öncede çalıştığım yer olmadığı için özgeçmişte o bölümü boş bıraktım. Dün ilbank yönetim personeli mülakatım olumlu sonuçlandı. İçişleri Bakanlığı'nı arayıp bilgi vermemize gerek var mı ?
-
@ilhannn00 hocam benim de guy olumlu sonuçlanmıştı ancak göreve başlanmadığı için boş bırak, başladığında bize bildirirsin dediler.
-
Mülakatlar ne zaman başlar arkadaşlar duyumu olan var mı?
-
@olursaekime hocam ne sorduklarını hatırlıyormusunuz? Sanırım dezavantajlıyız soruların çeşitliliği bakımından.
@olursaekime, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Mezun olduğunuz bölümle ilgili soru kesin geliyor . Ben Ekonometri mezunuyum daha önce mülakata girmeden önce ‘’Ekonometri ile ilgili komisyon ne bilebilir ne sorabilir ki ?” Diye düşünüyordum . 4 tane Ekonometri ile ilgili soru sordular .
Demek istediğim önceden komisyonun önüne bölümlerle ilgili sorular geliyor diye düşünüyorumHocam ne sorduklarını hatırlıyormusunuz?
Hangi kısma çalışmak mantıklı? Genel Ekonometri , zaman serileri vb? -
Hakimlik kaymakamlık gibi üst düzey meslekler de referans ne olmalı arkadaşlar
-
@bumin-kağan
Varyans
Medyan
Hatırlıyorum ama diğerler i hatırlamıyorum . Ama temel tanımlardı . Zaten Ekonometri de toplasan 5-6 tane tanım cıkar -
@olursaekime teşekkür ediyorum.
-
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. Biliyorsunuz önümüzdeki haftadan itibaren şehirler arası otobüslere binmek için ya aşı olacaksınız ya da pcr testi olacaksınız. Mülakat zamanı bilet almak için test yapsak ve test pozitif çıksa ne olacak? Bilgisi yahut fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
-
@kethüda heralde online görüşme şeklinde mülakat yaparlar hocam.