Mhuy ilanı gelir mi
-
Bu gidişle 20 yıl daha mhuy gelmez :)) galiba bu meslek kadar ha geldi ha gelecek dedirten bir ilan yoktur ..
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@karar .eywallah . benim puan 77.01 hocam. gelme ihtimali var mı ??
Allah bilir benim tahminim elbette inşlh gelir dediğim gibi zamana ve sayıya bağlı birazda hocam
-
Hep olumsuz yorum yapan kişi olarak tanındım . Kpss öncesi ufukta bir MHUY sınavı var. Bakan değişikliği belki süreci uzatabilir. 2019 yılında muhakkak bir MHUY sınavı olacaktır. Şimdiden çıkmış sorularla çalışmaya başlayabilirsiniz . Detaylı bilgi aldığımda tekrardan sizlerle paylaşacağım. Saygılar...
-
@dguycu hocam heyecan yaptım
-
@dguycu ilanı Haziran'da falan gelir herhalde gelecekse
-
@modigliani-0 Dostum tarih hakkında net bir bilgim yok. Sınav hazırlıklarının başladığını biliyorum . Geçen sene DGUY ve GUY süreci gibi de olabilir.
-
@dguycu yani seçime bir hafta kala
MHUY için etkinlik yapmak şart oldu -
@dguycu, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Hep olumsuz yorum yapan kişi olarak tanındım . Kpss öncesi ufukta bir MHUY sınavı var. Bakan değişikliği belki süreci uzatabilir. 2019 yılında muhakkak bir MHUY sınavı olacaktır. Şimdiden çıkmış sorularla çalışmaya başlayabilirsiniz . Detaylı bilgi aldığımda tekrardan sizlerle paylaşacağım. Saygılar...
Dguymhuycu:)
-
@modigliani-0 MHUY için seve seve etkinliklere destek olurum .
-
@dguycu vicdan mı yaptın olumsuz haber verince bizlere insallah dedıgınız gıbı olur. Gelır kısa zamanda. Bu ılanı beklıyorduk uzun zamandır. Sayı konusunda bilginiz var mı?
-
@tükendikagrubu vicdan değil o başlıktaki söylemlerim hala geçerli. Sayı konusuna gelince 200 den aşağı olmayacaktır. Detaylı bilgiyi ilerleyen günlerde paylaşacağım .
-
@dguycu eyvallaah hocam, burdayız
-
@dguycu kaynak?
-
4 yıl ya tam 4 yıldır mhuy ilanı gelmiyor yanı sıra duy ve muy ilanları da gelmiyor. Resmen sosyolojik bir vaka
-
200 kişi gelse acaba sıralama kaça kadar düşer
-
@gmzankr066 77 e kadar düşer tahminimce..200 kişilik ilan gelirse 4000 kişi sınava çağırır 77-78 puan alan kişilerin sıralaması 5000-6000 arası..inşş 300 kişilik ilan gelir daha çok kişi girmeye hak kazanır
-
@dguycu hocam bümkoda yazan eylül ayı 250 kişilik eğitim olayı ve sizin bu duyumunuz belli bir şeylere işaret ediyor umarım yanılmayız bizler uzun zamandır gelmeyen bir ilan inşallah o sene bu sene olur.
-
@don-pablo bümko nedir
-
Mhuy da 80 puan sınırı var mı bilgisi olan var mı?
-
@supernatural 75 puan sınırı vardı.